reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mu akurat gin polecał pregna plus i jeszvze coś ale nue pamiętam. Ja dopiero tydzień biorę Wit d mam nadzieję że nie za późno. W pt prenatalne nie mogę się doczekać i jednocześnie się boje. A Czesia to powinna bana dostać :p
Ja poziom wit oznaczalam jeszcze przed transferem,podczas stymulacji i od wtedy biorę, ale skoro nie masz niedoborów to napewno nie jest za późno, a na prenatalne też czekam jak głupia, ale ty już za chwilę masz a ja. ..cała wieczność :-p
Mam nadzieję że Czesia jest zajęta chłopakami i dlatego się nie odzywa a nie że stało się coś niedobrego. ..

reklama
No to nieźle Martini :D
Ja dziś bób wyrzuciłam, bo już mi nie smakował i śmierdział strasznie. O dziwo dziś z 2 razy miałam odruchy wymiotne :) Chyba mój Maluch też się stresuje przed jutrem :)

ja też brałam femibion:) a po 12tyg lekarka zmieniła mi na omega med optima forte ze względu na zawartość dha. poza tym ma o wiele bogatszy skład niż femibion i przez to nie trzeba dodatkowo brac np jodu czy witD

Taka mam chec dzisiaj na loda z maszyny i przegrysc ptasim mleczkiem :D
Ja się boję jeść lodów, tyle się naczytalam o tych bateriach i cały czas siedzi mi to z tyłu głowy.
Lody z automatu wogole podobno są zabronione ze względu na bakterie dodatkowo rozwijające się w tych wszystkich przewodach :-/ a uwielbiam włoskie i świerki a lato dopiero przed nami :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się boję jeść lodów, tyle się naczytalam o tych bateriach i cały czas siedzi mi to z tyłu głowy.
Lody z automatu wogole podobno są zabronione ze względu na bakterie dodatkowo rozwijające się w tych wszystkich przewodach :-/ a uwielbiam włoskie i świerki a lato dopiero przed nami :-(

E tam nie mozna dac sie zawriowac, szczerze nigdy predzej tego nie slyszalam... i pewnie w wiekszosci rzeczy by mozna znalesc cos teraz nieodpowiedniego dla nas.

E tam nie mozna dac sie zawriowac, szczerze nigdy predzej tego nie slyszalam... i pewnie w wiekszosci rzeczy by mozna znalesc cos teraz nieodpowiedniego dla nas.
Zgadza się, ja na lodówce mam całą długą listę rzeczy zabronionych, w pierwszej ciąży jadłam wszysko bo nic nie czytałam i dziecko zdrowe jak ryba, ale teraz kiedy wiem to po prostu się boje zaszkodzić,tym bardziej że tyle lat czekałam na to maleństwo

1466009642-1d1mld.jpeg

reklama
iga zobaczysz jak Ci zleci - wakacje zawsze szybko mijaja , wiec nim sie obejrzysz... zobacz ja dopiero co dolaczylam do forum po transferze a tu... polemetek :)
Wiesz ze biore ten magnez 2x1 od soboty i caly czas nie raz nawet czesto czuje te "skoki" na brzuchu ...

ja będę trzymała się teorii o czkawce.
Dziecko w brzuchu łapie czkawkę gdy zbyt łapczywie pije wody płodowe. A ty jesteś już w takim czasie ze możesz to czuć.

Do góry