reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mu akurat gin polecał pregna plus i jeszvze coś ale nue pamiętam. Ja dopiero tydzień biorę Wit d mam nadzieję że nie za późno. W pt prenatalne nie mogę się doczekać i jednocześnie się boje. A Czesia to powinna bana dostać :p
Ja poziom wit oznaczalam jeszcze przed transferem,podczas stymulacji i od wtedy biorę, ale skoro nie masz niedoborów to napewno nie jest za późno, a na prenatalne też czekam jak głupia, ale ty już za chwilę masz a ja. ..cała wieczność :-p
Mam nadzieję że Czesia jest zajęta chłopakami i dlatego się nie odzywa a nie że stało się coś niedobrego. ..

reklama
No to nieźle Martini :D
Ja dziś bób wyrzuciłam, bo już mi nie smakował i śmierdział strasznie. O dziwo dziś z 2 razy miałam odruchy wymiotne :) Chyba mój Maluch też się stresuje przed jutrem :)

ja też brałam femibion:) a po 12tyg lekarka zmieniła mi na omega med optima forte ze względu na zawartość dha. poza tym ma o wiele bogatszy skład niż femibion i przez to nie trzeba dodatkowo brac np jodu czy witD

Taka mam chec dzisiaj na loda z maszyny i przegrysc ptasim mleczkiem :D
Ja się boję jeść lodów, tyle się naczytalam o tych bateriach i cały czas siedzi mi to z tyłu głowy.
Lody z automatu wogole podobno są zabronione ze względu na bakterie dodatkowo rozwijające się w tych wszystkich przewodach :-/ a uwielbiam włoskie i świerki a lato dopiero przed nami :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się boję jeść lodów, tyle się naczytalam o tych bateriach i cały czas siedzi mi to z tyłu głowy.
Lody z automatu wogole podobno są zabronione ze względu na bakterie dodatkowo rozwijające się w tych wszystkich przewodach :-/ a uwielbiam włoskie i świerki a lato dopiero przed nami :-(

E tam nie mozna dac sie zawriowac, szczerze nigdy predzej tego nie slyszalam... i pewnie w wiekszosci rzeczy by mozna znalesc cos teraz nieodpowiedniego dla nas.

E tam nie mozna dac sie zawriowac, szczerze nigdy predzej tego nie slyszalam... i pewnie w wiekszosci rzeczy by mozna znalesc cos teraz nieodpowiedniego dla nas.
Zgadza się, ja na lodówce mam całą długą listę rzeczy zabronionych, w pierwszej ciąży jadłam wszysko bo nic nie czytałam i dziecko zdrowe jak ryba, ale teraz kiedy wiem to po prostu się boje zaszkodzić,tym bardziej że tyle lat czekałam na to maleństwo

1466009642-1d1mld.jpeg

reklama
iga zobaczysz jak Ci zleci - wakacje zawsze szybko mijaja , wiec nim sie obejrzysz... zobacz ja dopiero co dolaczylam do forum po transferze a tu... polemetek :)
Wiesz ze biore ten magnez 2x1 od soboty i caly czas nie raz nawet czesto czuje te "skoki" na brzuchu ...

ja będę trzymała się teorii o czkawce.
Dziecko w brzuchu łapie czkawkę gdy zbyt łapczywie pije wody płodowe. A ty jesteś już w takim czasie ze możesz to czuć.

Do góry