reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Jak wróci M to będę gotowac bo dla mnie mi się nie chce to wtedy pewnie przytyje że 20 kg.
Dzisian boli mnie kręgosłup od kilku h ale zaczęło się dziwnym bólo-kłuciem jakby rozciaganie ale systematyczne co kilka sekund trwające dosyć długo. Jakby palenie mięśni między pachwina a.wzgorkiem łonowym po prawej stronie. Trwało z 1,5 h aż się przestraszylam... Teraz czuję dalej ale.lzej i wzięłam nospe
Dzisian boli mnie kręgosłup od kilku h ale zaczęło się dziwnym bólo-kłuciem jakby rozciaganie ale systematyczne co kilka sekund trwające dosyć długo. Jakby palenie mięśni między pachwina a.wzgorkiem łonowym po prawej stronie. Trwało z 1,5 h aż się przestraszylam... Teraz czuję dalej ale.lzej i wzięłam nospe
pisanka89
Ew zawsze mozesz przykechac z.owocami do mnie chętnie przyjmęJa właśnie lody wszamalam
Na czereśnie to i ja czekam
słodycze mogą dla mnie nie istniec. Mam tyle owoców w domu ale nie chce mi się ich jeść. Może jutro na śniadanie się skusze
MartiniM
Powiem Ci, ze plecy to i mnie dzisiaj napierniczaja niezle - mam nawet problem podniesc sie z kanapy... ale moze dlatego ze dzisiaj troche posprzatalam - nie wiem.Jak wróci M to będę gotowac bo dla mnie mi się nie chce to wtedy pewnie przytyje że 20 kg.
pisanka89
Ja ostatnie 4 dni biegalam po mieście i było w miarę ok i.chyba przesadzilam a dzisiaj tego skutki. Jeszce wyjdę na siku z psem i dzisiaj wolne hehePowiem Ci, ze plecy to i mnie dzisiaj napierniczaja niezle - mam nawet problem podniesc sie z kanapy... ale moze dlatego ze dzisiaj troche posprzatalam - nie wiem.
A ja wciagnelam miche truskawek ze smietana (bo jogurt nat sie skonczyl) i cukremJa właśnie lody wszamalam
Na czereśnie to i ja czekam
słodycze mogą dla mnie nie istniec. Mam tyle owoców w domu ale nie chce mi się ich jeść. Może jutro na śniadanie się skusze
MartiniM
Ja dzisiaj tez wciagnelam ok kg truskaweczek mniam mniamA ja wciagnelam miche truskawek ze smietana (bo jogurt nat sie skonczyl) i cukrem
Pisanka, im sorry majstrowalam Myszke Mini na roczek dla pewnej damyNic nie Piszecie
reklama
Ja sie ich tak objadlam,ze nie mam miejsca nawet na arbuzaJa dzisiaj tez wciagnelam ok kg truskaweczek mniam mniam