reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja właśnie lody wszamalam :)
Na czereśnie to i ja czekam :D
słodycze mogą dla mnie nie istniec. Mam tyle owoców w domu ale nie chce mi się ich jeść. Może jutro na śniadanie się skusze :)

reklama
Jak wróci M to będę gotowac :p bo dla mnie mi się nie chce to wtedy pewnie przytyje że 20 kg.
Dzisian boli mnie kręgosłup od kilku h ale zaczęło się dziwnym bólo-kłuciem jakby rozciaganie ale systematyczne co kilka sekund trwające dosyć długo. Jakby palenie mięśni między pachwina a.wzgorkiem łonowym po prawej stronie. Trwało z 1,5 h aż się przestraszylam... Teraz czuję dalej ale.lzej i wzięłam nospe

Jak wróci M to będę gotowac :p bo dla mnie mi się nie chce to wtedy pewnie przytyje że 20 kg.
Dzisian boli mnie kręgosłup od kilku h ale zaczęło się dziwnym bólo-kłuciem jakby rozciaganie ale systematyczne co kilka sekund trwające dosyć długo. Jakby palenie mięśni między pachwina a.wzgorkiem łonowym po prawej stronie. Trwało z 1,5 h aż się przestraszylam... Teraz czuję dalej ale.lzej i wzięłam nospe
Powiem Ci, ze plecy to i mnie dzisiaj napierniczaja niezle - mam nawet problem podniesc sie z kanapy... ale moze dlatego ze dzisiaj troche posprzatalam - nie wiem.

Powiem Ci, ze plecy to i mnie dzisiaj napierniczaja niezle - mam nawet problem podniesc sie z kanapy... ale moze dlatego ze dzisiaj troche posprzatalam - nie wiem.
Ja ostatnie 4 dni biegalam po mieście i było w miarę ok i.chyba przesadzilam a dzisiaj tego skutki. Jeszce wyjdę na siku z psem i dzisiaj wolne hehe

reklama
Do góry