Noo. Nam jeden pisiolka pokazał w 12 tc, a drugi łaskawie pozwolił się podglądnąc ok 24 tcTeż mi się wydaje ze to nijak się ma to musi dzidzia się pokazać
Wczoraj M się pytał babeczki w rejestracji kiedy płeć można poznać. Powiedziała ze ok 16 tc ale to nie koniecznie bo może tyłkiem się wypiac i nici z poznania kto w brzuchu siedzi
reklama
To ja napiszę [emoji3] pisałyście o tetnie malucha a płci, a wierzycie w określanie płci po zachciankach sprawdziło się u was? :-)Nic nie Piszecie
TeQuila
pisanka89
Fanka BB :)
No dobrze dobrze bo ja dzisiaj nie mam siły za bardzo myśleć o czym pisać hehe.To ja napiszę [emoji3] pisałyście o tetnie malucha a płci, a wierzycie w określanie płci po zachciankach sprawdziło się u was? :-)
TeQuila
Ja mam ochotę na słodycze i owoce i podobno to na dziewczynke. Mielone mi smakuja a pierś z kurczaka już nie więc w.sumie jem same owoce plus.kanapki czasem zupę ale jestem leniwa na gotowanie. Okaże się hehe
pisanka89
Fanka BB :)
To ja raz mam.ochote tglko na ziemniaki z kefirem ( ostatnio czytałam że zawiera alkohol ) Raz.mialam.na pomidorowa i spagetti a tak.to jem kiwi codziennie czasem banana, ale ogólnie jestem wybredna strasznie i ciężko robić zakupy bo coś kupię a potem leży aż się zepsuje. No i orzechy jem i krakersy a po popcornie mnie mdlilo ale ze 3 tyg temu i boję się próbować znowu. Lody owocowe blee karmelicka.i czekoladowe jak nigdy nie lubiłam czekoladowych to bym zjadla. Owocowe w lodówce zalegająMnie całkowicie odrzuciło od słodyczy a kocham je jadłabym tylko rzodkiewki, ogórki i pomidory, kanapki z koncentratem pomidorowym i cebulą i chłodnik na maślance, co będzie? Ufoludek
TeQuila
reklama