reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Też mi się wydaje ze to nijak się ma :) to musi dzidzia się pokazać :)
Wczoraj M się pytał babeczki w rejestracji kiedy płeć można poznać. Powiedziała ze ok 16 tc ale to nie koniecznie bo może tyłkiem się wypiac i nici z poznania kto w brzuchu siedzi :D
Noo. Nam jeden pisiolka pokazał w 12 tc, a drugi łaskawie pozwolił się podglądnąc ok 24 tc ;)

reklama
To ja napiszę [emoji3] pisałyście o tetnie malucha a płci, a wierzycie w określanie płci po zachciankach :p sprawdziło się u was? :-)

TeQuila
No dobrze dobrze bo ja dzisiaj nie mam siły za bardzo myśleć o czym pisać hehe.
Ja mam ochotę na słodycze i owoce i podobno to na dziewczynke. Mielone mi smakuja a pierś z kurczaka już nie więc w.sumie jem same owoce plus.kanapki czasem zupę ale jestem leniwa na gotowanie. Okaże się hehe :)

Mnie całkowicie odrzuciło od słodyczy a kocham je :p jadłabym tylko rzodkiewki, ogórki i pomidory, kanapki z koncentratem pomidorowym i cebulą i chłodnik na maślance, co będzie? Ufoludek :p

TeQuila

Mnie całkowicie odrzuciło od słodyczy a kocham je :p jadłabym tylko rzodkiewki, ogórki i pomidory, kanapki z koncentratem pomidorowym i cebulą i chłodnik na maślance, co będzie? Ufoludek :p

TeQuila
To ja raz mam.ochote tglko na ziemniaki z kefirem ( ostatnio czytałam że zawiera alkohol :errr::errr:) Raz.mialam.na pomidorowa i spagetti a tak.to jem kiwi codziennie :) czasem banana, ale ogólnie jestem wybredna strasznie i ciężko robić zakupy bo coś kupię a potem leży aż się zepsuje. No i orzechy jem i krakersy a po popcornie mnie mdlilo ale ze 3 tyg temu i boję się próbować znowu. Lody owocowe blee karmelicka.i czekoladowe jak nigdy nie lubiłam czekoladowych to bym zjadla. Owocowe w lodówce zalegają :sad:

reklama
Cały czas liczę na parke ale zobaczyny :p u.mnie czerwone już są za 14 zl/kg
Jak będą żółte to chyba kilo zjem na raz chociaż pewnie nie można :(

Do góry