Martka a kiedy miałaś transfer i czy to była blastka?
transfer miałam 5.04 blastki, a czemu pytasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martka a kiedy miałaś transfer i czy to była blastka?
A bo zastanawiam się ile dni różnicy między nami jesttransfer miałam 5.04 blastki, a czemu pytasz?
Różne źródła różnie podają ale generalnie nijak to się ma do stanu faktycznegoAniolkowa po szybkości tetna można płeć rozpoznać?
Wszystko mogą my byliśmy na prenatalnych w 12 tc i po 2 tyg musieliśmy powtórzyc, bo nie można było ocenic wszystkich składowych.Dziewczyny od ilu cm dziecka robią prenatalne? Możliwe że mogą je odwołać bo dzidzia za mała?
No w sumie ja bd w 12tc zobaczymy co powiedząWszystko mogą my byliśmy na prenatalnych w 12 tc i po 2 tyg musieliśmy powtórzyc, bo nie można było ocenic wszystkich składowych.
Kochana moi ostatnio mieli jeden 130 z czymś, a drugi 160. Był długi czas, że oboje mieli 170-180 w tych granicach.
Też mi się wydaje ze to nijak się ma to musi dzidzia się pokazaćRóżne źródła różnie podają ale generalnie nijak to się ma do stanu faktycznego
Wiesz, teoretycznie bliźniaki rozwijają się nieco wolniej na początku, bo organizm musi ogarnąc jeszcze dwa ludziki. U mnie różnica między nimi a dzieckiem z pojedynczej ciąży wyrównała się przed ok 30 tc.No w sumie ja bd w 12tc zobaczymy co powiedzą