reklama
K
kinia83111
Gość
Uff czyli nie jestem sama. Z tygodnia na tydzień boli ciut bardziej, wiec nie wiem sama. Jakby zakwasy w dole brzucha. I to tylko jak chodzę, sprzątam. Jak odpocznę to przechodzi.Boli raz.mniej raz.bardziej ale.boli dzisiaj tylko.kulo
pisanka89
Fanka BB :)
Ja dzisiaj okropnie się opycham.... Zjadłam 5 pierogow ale wejść.nie chciały potem 15 deko ciastek i chrupki zaraz mi pęknie brzuch a ja jadlabym więcej i więcej...jak coś otwieram to myske że nie będzie mi smakowało ale jak już się dorwe to jem aż skończę
Ostatnia edycja:
Ja mam chcice na gofra ze smietanaJa dzisiaj okropnie się opycham.... Zjadłam 5 pierogow ale wejść.nie chciały potem 15 deko ciastek i chrupki zaraz mi pęknie brzuch a ja jadlabym więcej i więcej...jak coś otwieram to myske że nie będzie mi smakowało ale jak już się dorwe to jem aż skończę
Ja przytylam 10 kg,nie wydaje mi sie to duzo z uwagi na to ze turlam sie z blizniakami wiec póki jeszcze moge to wpierniczam na co mam chec. Zwazywszy,ze przez wiekszosc ciazy jadlam tylko dlatego,ze musialam.Ja zjem wszystko ale zaraz bd musiała zakładać.spodnie ciążowe...
Czyli co robimy te gofry
pisanka89
Fanka BB :)
Rób rób ja już ruszyć się nie mogęJa przytylam 10 kg,nie wydaje mi sie to duzo z uwagi na to ze turlam sie z blizniakami wiec póki jeszcze moge to wpierniczam na co mam chec. Zwazywszy,ze przez wiekszosc ciazy jadlam tylko dlatego,ze musialam.
Czyli co robimy te gofry
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Czesia ty przytyłaś 10kg przez cała ciążę????? Ja juz mam 10 na plusie! To ty chudzina musisz byc
Dziewczynki wszelkie kłucia i ciągnięcia, bole jak na @ i takie jakby zakwasy są całkowicie normalne. Macica pracuje!! Co moze niepokoić to skurcze, ktore nie słabną razem z plamieniami. Ja jak mnie kłuje to wiem, że jest ok.
Hmmm gofra bym tez zjadła. Takiego znad morza z bitą śmietaną i owocami!!!! Mmmmmm rozmarzyłam sie
Dziewczynki wszelkie kłucia i ciągnięcia, bole jak na @ i takie jakby zakwasy są całkowicie normalne. Macica pracuje!! Co moze niepokoić to skurcze, ktore nie słabną razem z plamieniami. Ja jak mnie kłuje to wiem, że jest ok.
Hmmm gofra bym tez zjadła. Takiego znad morza z bitą śmietaną i owocami!!!! Mmmmmm rozmarzyłam sie
reklama
Chudzina...hahahahaha dobreCzesia ty przytyłaś 10kg przez cała ciążę????? Ja juz mam 10 na plusie! To ty chudzina musisz byc
Na koniec 4 mca mialam 2 na plusie,w lutym tez,w marcu tez,potem przez 3 tyg kolejne +2, a w ciagu nastepnego tyg-4. Potem -2, no i jak leze to juz pomalutku w gore.
Gofry nad morzem sa najlepsze moze sie przejade w ndz albo w pon na bulwar nad morze