reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Ja to pierwsze co wstanę z łóżka to idę siju i z łóżka na kanape się przenoszę ale dzisiaj mam łzy w oczach...W pt wizyta a ja już znoszę jajko...Dziewczyny odpoczywaja bo pewnie piękna pogoda to na spacery z rana powychodzily
ewelin86
Ty w piątek a ja 1 i coJa to pierwsze co wstanę z łóżka to idę siju i z łóżka na kanape się przenoszę ale dzisiaj mam łzy w oczach...W pt wizyta a ja już znoszę jajko...
ale wczoraj na czytałam dziewczyny z kto po In vitro i się trochę boje sama czy wszystko ok. Dlaczego my musimy zawsze mieć pod górkę? Czy pi pozytywnej becie nie może być już spokojnie? Ja myślę czy serduszko dalej bije i czy tymi odruchami wymiotnymi nic mu nie zaszkodzi
pisanka89
Nie wiem ja się.boje że bez objawow jest źle ty że z objawami jest źle. Oby już były prenatalne to może się jakoś uspokoimy...ale najchętniej chcialabym usg co tydzień żeby być spokojna tzn najchętniej to codziennie ale to chyba nie możliwe haha trzeba się czymś zająć...hmm o wyprawce pisalysmy to już nie mam pomysłuTy w piątek a ja 1 i co
ale wczoraj na czytałam dziewczyny z kto po In vitro i się trochę boje sama czy wszystko ok. Dlaczego my musimy zawsze mieć pod górkę? Czy pi pozytywnej becie nie może być już spokojnie? Ja myślę czy serduszko dalej bije i czy tymi odruchami wymiotnymi nic mu nie zaszkodzi
reklama