reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Chudzina...hahahahaha dobre :D
Na koniec 4 mca mialam 2 na plusie,w lutym tez,w marcu tez,potem przez 3 tyg kolejne +2, a w ciagu nastepnego tyg-4. Potem -2, no i jak leze to juz pomalutku w gore.

Gofry nad morzem sa najlepsze :D moze sie przejade w ndz albo w pon na bulwar nad morze ;)
Ja mam jakąś depresję...

reklama
Wszystko... Począwszy od mojego żołądka skończywszy na obawach czy sobie poradzę czy to już ten czas czy będę dobrą matką.... Czy nie jest za wcześnie...takie pierdoly... Jak człowiek sam od 2 lat to różne rzeczy myśli..
Poradzisz sobie. Będziesz świetna matka ! Ja mam 24 lata i wcale nie uważam że za wcześnie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko... Począwszy od mojego żołądka skończywszy na obawach czy sobie poradzę czy to już ten czas czy będę dobrą matką.... Czy nie jest za wcześnie...takie pierdoly... Jak człowiek sam od 2 lat to różne rzeczy myśli..
Oj moja Ty...
Zawsze beda jakies obawy,tak to juz jest. Nic sie nie poradzi :( tez tak mialam,potem sie uspokoilo,a teraz znowu mnie to dopada...

Pisanka to całkowicie normalne watpliwości
Pamiętaj, że dla swoich dzieci bedziesz najlepszą matką!!nikt sie nie rodzi z tą umiejętnością, tego sie człowiek uczy dzien po dniu. I poradzisz sobie! Inni jakoś sobie radzą to dlaczego ty byś miała nie dać rady? Macierzyństwo nie jest łatwe zwlaszcza jak ma sie dwójkę od razu, ale zobaczysz, że wszystko bedzie dobrze.
My jesteśmy sami juz 7 lat i tez sie boje co to bedzie, bo my nauczeni wygody, ciszy, wyskakujmy na obiad czy na wakacje kiedy mamy ochotę a tu nam sie wszystko zmieni. Ale jak juz dzieci bedą na świecie to pomyślisz sobie "jak ja mogłam bez nich żyć?"
Nie smuć sie tylko ciesz sie tym co masz, że wam sie udało i masz w brzuszku podwójne szczęście.

Czesia nie kuś tymi goframi, bo mi tak ślinka cieknie...

MAJ
&&&&& za dzisiaj ;)

21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
21: Po40 - wizyta u ginekologa prowadzącego ciążę
21:Strawbellka - kontrolne usg w trakcie ciąży

23: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowo-serduszkowa w klinice
23: Agatek28 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Megi - rozpiska stymulacji
24:kinia83111 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24. Malutkikaczorek - transfer crio
24: rybka - biopsja endometrium
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: butterfly - ustalenie nowego planu
24: gosia321 - kontrola w trakcie stymulacji
25: Annemarie - wizyta przed histeroskopią
25: Natalia89 - betowanie
27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
27: truskawka - wizyta przed crio
30: koralik83 - betowanie
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze

CZERWIEC

1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz! kogo i gdzie wpisać?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry