Niech się przyzwyczaja chłop a nie tylko straszy wygnaniemNo to jutro polece do apteki i zapytam o nie
Dziekuję Wam kochane za pomoc. Juz z tego wszystkiego to się poryczałam i już mam ich dość. M już chce mnie pakować i do moich rodziców wysłać
reklama
kasia_basia
Fanka BB :)
Kasia Basia ktory masz tc? Zrob suwaczka
Ja tez duzo kicham, i tez sie stresuje.
9 jutro zaczynam. Nie wiem jak się robi suwaczka, z teflonu piszę. Jeszcze nie chcę zapeszać, jak jutro zobaczę dzidziusia to może się zdecyduję.
ewelin86
No mnie dopiero te odruchy łapią 9-10. I czasami znim wyjde z domu albo jak wroce ze sklepuEwentualnie pomaga szklanka wody z dużą ilością cytryny. Ale to zanim z łóżka wstaniesz trzeba się napić.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Haha. On juz od samego początku mnie wygania Ale mu się to zbytnio nie udajeNiech się przyzwyczaja chłop a nie tylko straszy wygnaniem
MagdaM33
dzięki za przywitanie
moja historia tak jak w podpisie kilka ivf nieudanych, nawet z AZ. w końcu ręce opadły i podjęliśmy decyzję o adopcji. w zeszłym roku w marcu złożyliśmy wniosek o pomoc w przysposobieniu i mieliśmy iść tylko tą drogą, ale po odsapnięciu nabraniu nowych sił we wrześniu poprosiłam mojego M. żebyśmy spróbowaliśmy jeszcze raz w innej klinice. trochę mu się to niepodobało, bo już był nastawiony na adopcję. ale jakby to powiedzieć wyjścia nie miał (nie wiedzieliśmy ile będziemy czekali na rozpoczęcie kursu, a później na dzieciaczka, bezczynność w tej kwestii mnie rozbijała) w październiku rozpoczęliśmy przygotowania w grudniu transfer, niestety nie udało się o czym dowiedzieliśmy się w tym samym dniu w którym zadzwoniono do nas że zaczynamy kurs. 10 marca mieliśmy criotransfer dwóch blastek i pierwszego dnia kursu w OA dowiedzieliśmy że się udało. i zaczął się nasz kołowrotek kurs kolejne wizyty i tak oto wczoraj badania prenatalne przyniosły piękny obraz i dobre wiadomości, a w sobotę kończymy kurs.
któraś z Was zapytała o płeć. dzidziuś wygląda na chłopca ale wiercipięta więc jeszcze nie mamy pewności
moja historia tak jak w podpisie kilka ivf nieudanych, nawet z AZ. w końcu ręce opadły i podjęliśmy decyzję o adopcji. w zeszłym roku w marcu złożyliśmy wniosek o pomoc w przysposobieniu i mieliśmy iść tylko tą drogą, ale po odsapnięciu nabraniu nowych sił we wrześniu poprosiłam mojego M. żebyśmy spróbowaliśmy jeszcze raz w innej klinice. trochę mu się to niepodobało, bo już był nastawiony na adopcję. ale jakby to powiedzieć wyjścia nie miał (nie wiedzieliśmy ile będziemy czekali na rozpoczęcie kursu, a później na dzieciaczka, bezczynność w tej kwestii mnie rozbijała) w październiku rozpoczęliśmy przygotowania w grudniu transfer, niestety nie udało się o czym dowiedzieliśmy się w tym samym dniu w którym zadzwoniono do nas że zaczynamy kurs. 10 marca mieliśmy criotransfer dwóch blastek i pierwszego dnia kursu w OA dowiedzieliśmy że się udało. i zaczął się nasz kołowrotek kurs kolejne wizyty i tak oto wczoraj badania prenatalne przyniosły piękny obraz i dobre wiadomości, a w sobotę kończymy kurs.
któraś z Was zapytała o płeć. dzidziuś wygląda na chłopca ale wiercipięta więc jeszcze nie mamy pewności
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Czesc ciężarówki ;-)
Lecę na wizytę do położnej, pozniej na basen a potem wpadnę na pogawędkę ;-)
Lecę na wizytę do położnej, pozniej na basen a potem wpadnę na pogawędkę ;-)
iga2421
dzięki za przywitanie
Ja cie chyba kojarzę co nieco z "kto po iv vitro" ale dawno chyba tam nie zaglądałas?
Naprawdę dużo przeszliście. I co teraz zrobicie z adopcja? Wstrzymujecie? W jakiej klinice wam się udalo?
MagdaM33
iga dobrze kojarzysz. na tamtym wątku trudno mi się było odnaleźć, raczej podczytuję.
adopcja to wielka odpowiedzialność dlatego narazie się wstrzymamy dopóki nie ogarniemy się z maluszkiem. udało się w klinice Invicta we Wrocławiu
adopcja to wielka odpowiedzialność dlatego narazie się wstrzymamy dopóki nie ogarniemy się z maluszkiem. udało się w klinice Invicta we Wrocławiu
reklama