reklama
.szkrabek
Fanka BB :)
calineczkaa - super :-) cieszę się, że wszystko dobrze z maluchem i z Tobą. Ja w zeszłej ciąży też miałam wywoływany poród ze względu na cukrzycę, i tym sposobem mój syn urodził się dokładnie w dzień wyliczonego terminu.
Mój synek podobnie jest ułożony - jakby spał na boku zwrócony w stronę kręgosłupa - lekarz się srogo namęczył by mu sprawdzić kość nosową :-)
U mnie badanie na cukier mnie czeka w okolicach 24tc więc jeszcze prawie 2 miesiące "laby" - czyli bez diety... ciekawa jestem jak będzie w tej ciąży - choć powiem szczerze w ogóle mnie do słodyczy nie ciągnie... jak jestem w sklepie to sobie myślę oooo kupię sobie coś słodkiego - idę do półek, oglądam i wychodzę, bo na nic nie mam ochoty... ostatnio mąż kupił lody, w promocji 3 pudełka - nawet nie tknęłam - chłopaki zjedli... za to kluski, kluseczki, klusunie, pierożki - o taaak to do mnie przemawia - jeszcze pizza, mmmm u zupy. To jest moje ostatnio uwielbiane menu... niedługo sama się w kluskę zamienię ;-)
Mój synek podobnie jest ułożony - jakby spał na boku zwrócony w stronę kręgosłupa - lekarz się srogo namęczył by mu sprawdzić kość nosową :-)
U mnie badanie na cukier mnie czeka w okolicach 24tc więc jeszcze prawie 2 miesiące "laby" - czyli bez diety... ciekawa jestem jak będzie w tej ciąży - choć powiem szczerze w ogóle mnie do słodyczy nie ciągnie... jak jestem w sklepie to sobie myślę oooo kupię sobie coś słodkiego - idę do półek, oglądam i wychodzę, bo na nic nie mam ochoty... ostatnio mąż kupił lody, w promocji 3 pudełka - nawet nie tknęłam - chłopaki zjedli... za to kluski, kluseczki, klusunie, pierożki - o taaak to do mnie przemawia - jeszcze pizza, mmmm u zupy. To jest moje ostatnio uwielbiane menu... niedługo sama się w kluskę zamienię ;-)
Szkrabek co prawda pytanie nie do mnie ale powiem jak ja będę robić, nie jestem zwolennikiem kupowania niegazowanej wody a tym bardziej źródlanej jaką np jest przereklamowany Żywiec Zdrój. Ja używam i będę używało do dziecko wody z krany przefiltrowanej przez filtr Brita. Taką wodę tylko piję bo nie jest ona w niczym gorsza niz źródlana butelkowana.
kwiatuszekq20
hej dziewczeta co tam?
ja po 1 wizycie w novum i czeka mnie histeroskopia
ja po 1 wizycie w novum i czeka mnie histeroskopia
kasik36
Szkrabek ja kupuje wode z Rosmana Babydream bo jej nie trzeba gotowac
Kwiatuszek gdzie sie podziewalas? Napisz cos wiecej co u Ciebie.
Kwiatuszek gdzie sie podziewalas? Napisz cos wiecej co u Ciebie.
sykatynka
Cześć kochane
Wychodzę z krzaków chyba już się odważę... to do tych, które znają mnie z wątku o in vitro
nie wiem jeszcze czy zrobię sobie już suwaczek, może się odważę
Jutro początek 10. tygodnia.... a do następnego usg aż 4 tygodnie, bo dopiero 22 lipca no ale mam postanowienie w tym czasie nie panikować hi hi
Wychodzę z krzaków chyba już się odważę... to do tych, które znają mnie z wątku o in vitro
nie wiem jeszcze czy zrobię sobie już suwaczek, może się odważę
Jutro początek 10. tygodnia.... a do następnego usg aż 4 tygodnie, bo dopiero 22 lipca no ale mam postanowienie w tym czasie nie panikować hi hi
reklama