reklama
kasik36
Fanka BB :)
Aisa witamy Marcela na swiecie A dlaczego kiepsko znioslas cc i dlaczego teraz boli? Powinnas dostawac tyle przeciwbolowych, zeby teraz nie bolalo. A juz Cie pionizowali ze dziecko jest przy Tobie?
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Aisa, gratuluję Witamy Marcela po tej stronie brzuszka Odpoczywaj i obyś szybko doszła do siebie. Ładna waga, aż się boję, że moja może mieć więcej skoro u Ciebie i Liskki waga była większa jak na usg
Anula, no Ty będziesz pierwsza, bo masz cc. Ja trochę się jeszcze pomęczę, bo nie szykuję się na poród w weekend. Niestety :-(
Anula, no Ty będziesz pierwsza, bo masz cc. Ja trochę się jeszcze pomęczę, bo nie szykuję się na poród w weekend. Niestety :-(
Magda_7891
Aisa, gratulacje!
kasik a po cc oni sami podają leki wg uznania czy trzeba się upominać, jak coś zacznie boleć ? Jak ja bym chciała być po, mała jest bardzo aktywna, kłuje w szyjce strasznie, dobrze że jutro wizyta to zobaczymy czy coś się dzieje.
Kasik a nie wiesz ile przed cc odstawia się clexane ? Mi lekarz powiedział żebym w niedziele normalnie wzieła (w poniedziałek rano planowan cc) na wieczór, ja się naczytałam o krwotokach a on że nie przy takiej dawce (0,4) zwłaszcza że po cc dadzą mi clexan tylko 0,2, nie chce podważać jego zdania ale mimo wszystko boje się że jakieś "przygody dopadną"mnie
Kasik a nie wiesz ile przed cc odstawia się clexane ? Mi lekarz powiedział żebym w niedziele normalnie wzieła (w poniedziałek rano planowan cc) na wieczór, ja się naczytałam o krwotokach a on że nie przy takiej dawce (0,4) zwłaszcza że po cc dadzą mi clexan tylko 0,2, nie chce podważać jego zdania ale mimo wszystko boje się że jakieś "przygody dopadną"mnie
kasik36
Anula86 mi doktorek mowil, zeby mowic kiedy zacznie odchodzic znieczulenie ale mi podali wczesniej. Wazne jest, zeby dali silny lek np morfine chwile przed pionizacja, zeby nie bylo tak jak u mnie. Z clexane nie pomoge bo ja mialam odstawiona w polowie ciazy. Po cc podali mi najpierw 0,2 a pozniej 0,4 ale dopiero 4 dpc bo przegapili, ze powinni mi podac. Pozniej jeszcze w domu mialam przez 20 dni.
reklama
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Kasik, to Ty dostawałaś po cc morfinę? Ja po operacji dostawałam tylko albo ketonal i paracetamol na zmianę. I to nie mogłam się upomnieć bo dawali tylko po określonej liczbie godzin. A o morfinie po cc pierwsze słyszę, bo u nas tego nie ma.