reklama
ewelina.br
Fanka BB :)
Aisa gratulacje super synuś
Boże każdy poród przeżywam jak to bym ja tam radziła .
Boże każdy poród przeżywam jak to bym ja tam radziła .
kasik36
Aisa Marcel sliczniutki wspolczuje przezyc z cc. Skoro byl owiniety pepowina to cale szczescie, ze nie rodzilas sn, mogloby sie skonczyc tragedia. Dziwne, ze czulas zebra, ja nie mialam czucia juz pod piersiami. A na cholere ten worek? Przeciez macica sama sie powinna obkurczac. Ach co porod to inny. Najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo. Oby z kapturkami poszlo Ci lepiej niz mi.
Ostatnia edycja:
Madziulka Rz
Aisa gratuluję , cudny maluszek , najważniejsze ,że u Was wszystko wporządku :-)
To jak niektóre z Was w 12 tygodniu się dowiedziały , to doktorek może zobaczy coś za tydzień na usg genetycznym :-)
To jak niektóre z Was w 12 tygodniu się dowiedziały , to doktorek może zobaczy coś za tydzień na usg genetycznym :-)
Ostatnia edycja:
liskka
Aisa79, gratulacje ! Witamy maluszka na świecie ! Z karmieniem masz tak jak ja,pierwszy raz chwycił a potem juz nie. Kapturki działają.
My po wizycie u pediatry , ogólnie wszystko dobre poza tym Że nie przybrał na wadze to co stracił , jedynie 40 gr.. W teorii ma jeszcze tydzień na przybranie, mam karmić sama piersią i za tydzień jak nie przybierze to trzeba bedzie dokarmiać .
A i mamy go wystawiać do światła bo trochę jest żółty .
My po wizycie u pediatry , ogólnie wszystko dobre poza tym Że nie przybrał na wadze to co stracił , jedynie 40 gr.. W teorii ma jeszcze tydzień na przybranie, mam karmić sama piersią i za tydzień jak nie przybierze to trzeba bedzie dokarmiać .
A i mamy go wystawiać do światła bo trochę jest żółty .
kasik36
Madziulka ja pamietam jak na pierwszych prenatalnych chcialam sie upewnic czy moj doktorek sie nie pomylil i zapytalam czy mi powie a on na to, ze oczywiscie mi powie. Ja cala happy a on dokonczyl zdanie ... jak tylko sie urodzi Taki dowcipny lekarz ale moj M stojac obok mnie mowil, ze widzial dokladnie, ze to ON
Liskka jak z nakladkami sobie maly radzi to dobrze wrozy Skoro przybiera na wadze to nie ma sie co martwic.
Liskka jak z nakladkami sobie maly radzi to dobrze wrozy Skoro przybiera na wadze to nie ma sie co martwic.
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Aisa, najważniejsze, że jesteś po i masz przy sobie synka. Odpoczywaj ile się da i szybko wracajcie do domku ;-) Marcelek śliczny chłopak, ale nie mogło być inaczej :-)
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Aisa grstuluje! ;-)sliczny Marcel ;-)
Szkrabek ja sie dowiedxialam pierw o dziewczynce a drugie bylo zagadka chocisz podejrzewali chlopca a potem sie juz potwierdzilo wszystko
Dziewczyny slyszalyscie ze na lipcowkach laska miala cc i zmarla a chlopczyk przezyl. W pon miala byc robionq sekcja..jak czytakan to to przypomnialo mi sie o moim cc ktore dobrze zebylo tego dnia a nie dzien pozniej.. bo nie wiem jakby to bylo....:-(
Szkrabek ja sie dowiedxialam pierw o dziewczynce a drugie bylo zagadka chocisz podejrzewali chlopca a potem sie juz potwierdzilo wszystko
Dziewczyny slyszalyscie ze na lipcowkach laska miala cc i zmarla a chlopczyk przezyl. W pon miala byc robionq sekcja..jak czytakan to to przypomnialo mi sie o moim cc ktore dobrze zebylo tego dnia a nie dzien pozniej.. bo nie wiem jakby to bylo....:-(