reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A to Marcel :-)

Załączniki

• 1432244815412.jpg
    1432244815412.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Aisa Marcel sliczniutki :) wspolczuje przezyc z cc. Skoro byl owiniety pepowina to cale szczescie, ze nie rodzilas sn, mogloby sie skonczyc tragedia. Dziwne, ze czulas zebra, ja nie mialam czucia juz pod piersiami. A na cholere ten worek? Przeciez macica sama sie powinna obkurczac. Ach co porod to inny. Najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo. Oby z kapturkami poszlo Ci lepiej niz mi.

Ostatnia edycja:
Aisa gratuluję , cudny maluszek , najważniejsze ,że u Was wszystko wporządku :-)

To jak niektóre z Was w 12 tygodniu się dowiedziały , to doktorek może zobaczy coś za tydzień na usg genetycznym :-)

Ostatnia edycja:
Aisa79, gratulacje ! Witamy maluszka na świecie ! Z karmieniem masz tak jak ja,pierwszy raz chwycił a potem juz nie. Kapturki działają.
My po wizycie u pediatry , ogólnie wszystko dobre poza tym Że nie przybrał na wadze to co stracił , jedynie 40 gr.. W teorii ma jeszcze tydzień na przybranie, mam karmić sama piersią i za tydzień jak nie przybierze to trzeba bedzie dokarmiać .
A i mamy go wystawiać do światła bo trochę jest żółty .

Madziulka ja pamietam jak na pierwszych prenatalnych chcialam sie upewnic czy moj doktorek sie nie pomylil i zapytalam czy mi powie a on na to, ze oczywiscie mi powie. Ja cala happy a on dokonczyl zdanie ... jak tylko sie urodzi ;) Taki dowcipny lekarz ale moj M stojac obok mnie mowil, ze widzial dokladnie, ze to ON :)

Liskka jak z nakladkami sobie maly radzi to dobrze wrozy :) Skoro przybiera na wadze to nie ma sie co martwic.

Aisa79 piekny synus:-)odpoczywaj po tych wszystkich przejściach..

kasik a dlaczego byłaby tragedia podczas sn gdy dziecko owinięte jest pępowiną? ja się urodziłam z pępowiną na szyji dlatego dostałam tylko 9pkt.:-(

reklama
Aisa grstuluje! ;-)sliczny Marcel ;-)

Szkrabek ja sie dowiedxialam pierw o dziewczynce a drugie bylo zagadka chocisz podejrzewali chlopca a potem sie juz potwierdzilo wszystko

Dziewczyny slyszalyscie ze na lipcowkach laska miala cc i zmarla a chlopczyk przezyl. W pon miala byc robionq sekcja..jak czytakan to to przypomnialo mi sie o moim cc ktore dobrze zebylo tego dnia a nie dzien pozniej.. bo nie wiem jakby to bylo....:-(

Do góry