reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny wczoraj byłam na usg i lekarz ocenił ciąże na 6 tyg. W nocy dostałam krwawienia , biorę clexane 40 myślicie ze mogło być tak ze mnie zranił w środku i z rad to krwawienie, czy raczej cos złego sie zadziała. Odchodzę od zmysłów. Boje ze to poronienie.

reklama
Dzwonilam do swojego lekarza przyjmie mnie około 14. Jest poza wawa ale wróci specjalnie , żeby mnie zbadać. Poczekam cierpliwie na wizytę ale mam świadomość ze to może być początek poronienia . W szpitalu i tak bede czekać godzinami aż ktoś mnie przyjmie.

Jogo, jeśli masz krwawienie to powinni Cię przyjąć bez kolejki, zawsze w szpitalu na izbie przyjęć jest klasyfikacja chorych, przyjmują najpierw nagłe przypadki, więc to nie tak, że byś czekała kilka godzin.

Byłam wczoraj na pierwszym USG. I nie wiem co powiedzieć. Serduszka nie ma. Jest pęcherzyk ciążowy ale obniżony w macicy i lekarz przewiduje poronienie. Następne USG mam w piątek. Zrobił mi bete ale wyniki w poniedzialek. Nie wiem co myśleć.

Witajcie kochane :)... mam nadzieję, że jeszcze mnie ciut pamiętacie. Ja 15 stycznia czyli już w środę będę miała transfer ( o ile w poniedziałek wszystko pójdzie dobrze z nasieniem mojego emka i zapłodnieniem komóreczek). Poproszę o fluidki i kciuki :-)

Kinga, przesyłam moc fluidków Zosinych i trzymam mocno kciuki.
Oby wszystko poszło po Waszej myśli :-)

jy7c7q38.gif

reklama
Kinga, z wyborem imion nie mieliśmy kłopotu.
Pierwszą betę robiłam 2.09, a już 8.09 mieliśmy z mężem wybrane imiona :) Także cały czas był ZoStach, bo do 6 grudnia nie było wiadomo, kto u mnie mieszka:tak:
Moje samopoczucie jest na 4, ale ogólnie nie narzekam, bo czuje się w miarę dobrze. Na całe szczęście ominęły mnie mdłości.
Trochę wyniki morfologii poleciała na łeb, na szyję, ale widać, taki już urok ciąży :-)
Zresztą, można znieść każdą niedogodność, żeby tylko z Malucho wszystko było dobrze :tak:

A Ty, jak się miewasz?
Mam nadzieję, że jesteś pozytywnie nastawiona?!

Do góry