Dziewczyny wczoraj byłam na usg i lekarz ocenił ciąże na 6 tyg. W nocy dostałam krwawienia , biorę clexane 40 myślicie ze mogło być tak ze mnie zranił w środku i z rad to krwawienie, czy raczej cos złego sie zadziała. Odchodzę od zmysłów. Boje ze to poronienie.
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Jogo, co Ty tu robisz???????????????????
Sio do szpitala. I to już!!!!!
Sio do szpitala. I to już!!!!!
Dzwonilam do swojego lekarza przyjmie mnie około 14. Jest poza wawa ale wróci specjalnie , żeby mnie zbadać. Poczekam cierpliwie na wizytę ale mam świadomość ze to może być początek poronienia . W szpitalu i tak bede czekać godzinami aż ktoś mnie przyjmie.
pingwinek75
Jogo, jeśli masz krwawienie to powinni Cię przyjąć bez kolejki, zawsze w szpitalu na izbie przyjęć jest klasyfikacja chorych, przyjmują najpierw nagłe przypadki, więc to nie tak, że byś czekała kilka godzin.
Byłam wczoraj na pierwszym USG. I nie wiem co powiedzieć. Serduszka nie ma. Jest pęcherzyk ciążowy ale obniżony w macicy i lekarz przewiduje poronienie. Następne USG mam w piątek. Zrobił mi bete ale wyniki w poniedzialek. Nie wiem co myśleć.
Kinga_1
Witajcie kochane ... mam nadzieję, że jeszcze mnie ciut pamiętacie. Ja 15 stycznia czyli już w środę będę miała transfer ( o ile w poniedziałek wszystko pójdzie dobrze z nasieniem mojego emka i zapłodnieniem komóreczek). Poproszę o fluidki i kciuki :-)
lawendowy_sen
Kinga, przesyłam moc fluidków Zosinych i trzymam mocno kciuki.
Oby wszystko poszło po Waszej myśli :-)
Oby wszystko poszło po Waszej myśli :-)
Kinga_1
Lawendowy_sen - jak widzę wybrałaś już imię dla swojej księżniczki. Bardzo mi się podoba. Jak się czujesz tak w ogóle?
reklama
lawendowy_sen
Kinga, z wyborem imion nie mieliśmy kłopotu.
Pierwszą betę robiłam 2.09, a już 8.09 mieliśmy z mężem wybrane imiona Także cały czas był ZoStach, bo do 6 grudnia nie było wiadomo, kto u mnie mieszka
Moje samopoczucie jest na 4, ale ogólnie nie narzekam, bo czuje się w miarę dobrze. Na całe szczęście ominęły mnie mdłości.
Trochę wyniki morfologii poleciała na łeb, na szyję, ale widać, taki już urok ciąży :-)
Zresztą, można znieść każdą niedogodność, żeby tylko z Malucho wszystko było dobrze
A Ty, jak się miewasz?
Mam nadzieję, że jesteś pozytywnie nastawiona?!
Pierwszą betę robiłam 2.09, a już 8.09 mieliśmy z mężem wybrane imiona Także cały czas był ZoStach, bo do 6 grudnia nie było wiadomo, kto u mnie mieszka
Moje samopoczucie jest na 4, ale ogólnie nie narzekam, bo czuje się w miarę dobrze. Na całe szczęście ominęły mnie mdłości.
Trochę wyniki morfologii poleciała na łeb, na szyję, ale widać, taki już urok ciąży :-)
Zresztą, można znieść każdą niedogodność, żeby tylko z Malucho wszystko było dobrze
A Ty, jak się miewasz?
Mam nadzieję, że jesteś pozytywnie nastawiona?!