reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Gotadora, super, że Maluchy ładnie jedzą. Niech teraz zdrowo rosną :-)
A jak Alma zareagowała na nowych członków rodziny? Królik pewnie dzieli się z dzieciaczkami swoją marchewką? ;-)
No i koniecznie wrzuć więcej fotek. Może już nie w odcieniach czerwieni, bo nie mogę się naprzeć na Twoje Skarby, a od dłuższego patrzenia, oczy bolą.
Całuski dla całej Waszej czwóreczki :-)

Lawendowy Sen :-) wszyscy chcą spać z nami w pokoju, i królik i pies blisko łóżeczka ... postaram się z fotkami, ale na razie muszę się ogarnąć w domu i nie za bardzo starcza mi czasu... a czerwień - wyobraź sobie,że takie były zasłonki w pokoju szpitalnym i ostatnia moją współlokatorka miała awersję do słońca, wciąż zasłaniała okna mając gdzieś,że może komuś to nie pasuje. Ah - było, minęło...

Gotadora,fantastyczne nowiny. A jak sobie dawalas rade w szpitalu,szczegolnie w nocy?
Maluszki teraz szybko przybiora na wadze. Duzo zdrowia i buziaki.

nie było łatwo, ostatnią noc miałam ze sobą dwójkę, a tak to zabierali jednego do "przedszkola" na jakieś 3-4 godzinki

reklama
Witam serdecznie wszystkie ciężarówki po In Vitro, jak również kobietki które dopiero czekają na transfer. Życzę wszystkim powodzenia :)
Nasze szczęście zamieszkało u mnie 25 lipca, teraz już ma ponad 6cm, macha rączkami i nóżkami i sprawia, że nigdy z mężem nie byliśmy tak szczęśliwi :-) Oby te kolejne tygodnie szybko mijały, czego i wam życzę. (chociaż wiele z was z tego co widzę już tuli swoje szczęścia, albo jest na końcóweczce ciąży)

Witajcie, u mnie pochmurny i dosyć pracowity dzień. Ale nie narzekam, bo lubię, gdy dużo się dzieje:tak:

Sylwia
to super, że wizyta przebiegła pomyślnie i jesteś zadowolona z wyboru lekarza. Na szyjkę trzeba uważać, tak jak piszą dziewczyny. Czasem wystarczy po prostu trochę zwolnić tempo, starać się wypoczywać jak najwięcej. Ja ostatnio miałam badaną szyjkę na wizycie (w 17 tc ciąży) i było ok. Na każdej wizycie będę badać szyjkę, żeby mieć to pod kontrolą. Staram się żyć aktywnie i nie wyobrażam sobie leżenia plackiem przez kilka miesięcy, a czasem jak jest problem z szyjką to trzeba niestety. Ważne jest zatem dmuchanie na zimne, kontrolowanie i stosowanie się do zaleceń lekarza, żeby potem nie wylądować w łóżku na długie tygodnie.

MoonDust przykro, że beta nie przyrasta tak jak powinna, ale fakt, że 'coś zaskoczyło' świadczy o tym, że jednak wszystko jest możliwe. Kto wie, czy nie uda się Wam kiedyś właśnie naturalnie. Przepraszam, że pytam, ale zainteresowała mnie jedna rzecz w Twojej wypowiedzi - skąd Twój lekarz ma pewność, że ze śnieżynek na pewno będzie prawidłowa ciąża? Robiliście jakieś badania zarodków, czy coś?

Aleksandretta z tym moim lekarzem to jest tak, że już tyle ma lat doświadczenia i różnych pacjentów z różnymi schorzeniami, że jak mrozili nam zarodki to powiedział nam, że są bardzo dobrej klasy i są niewielkie szanse na jakieś choroby. Obciążeń genetycznych w rodzinie nie mamy, syn urodził się książkowy i ja ciążę prócz cukrzycy i porodu cc miałam prawidłową. Do tej pory się nie pomylił więc mu ufam. Tym bardziej, że przy przygotowaniach do IMSI jak byłam załamana poprzednim niepowiedzeniem powiedział mi, że uważa że pacjentka taka jak ja w jego opinii w ciąży będzie i dziecko urodzi, no i tak się stało.

Lawendowy Sen :-) dla Ciebie nawet czas znalazłam, aby maluszki obfotografować :-)

maluszki 8 pazdziernik 5.jpg
maluszki 8 pazdziernik 3.jpg

Witam nowe forumowiczki :-) , bo jeszcze się nie przywitałam!

MoonDust przykro mi z powodu bety, ale tak jak napisałaś - Twoje śnieżynki czekają &&&&

Załączniki

• maluszki 8 pazdziernik 5.jpg
    maluszki 8 pazdziernik 5.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 164
  • maluszki 8 pazdziernik 3.jpg
    maluszki 8 pazdziernik 3.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 164
Hej Kobietki,

Gotadora,
twoje szkraby sa obledne.Tyle maja w sobie slodkosci,ze nie mozna od nich odwrocic zwroku. :-) Niesamowite, nawet glowke spiac maja zwrocona w tym samym kierunku.

Sylwia,uwazaj zatem na szyjke i zwilnij tepo. No i gratuluje znalezienia dobrego poloznika.

Madzialenak, jak tam Sebus i jego bioderka?

Lawendowy, jaka byla reakcja dyrektorki?

Witam nowe kolezanki.

Milego popoludnia!

reklama
Do góry