reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Całkiem normalnie teraz troszke boli mnie brzuszek ale to chyba bardziej od zaparcia:)to dopiero 3dpt a gdzie dalej...
No i troszke bola piersi ale to norma przy luteinie tak mialam zawsze
jestem jakos dziwnie spokojna myslalam ze psychicznie bede to gorzej znosic , moze te czekanie nauczyło mnie spokoju

Tequila - cholerna torbiel mi się przyplątała :-( Endometrium 10 mm, wszystko OK, tylko to badziewie. Jeszcze była duża szansa, aby mój lekarz prowadzący robiłby mi transfer. A tak się wszystko się posypało. Teraz znowu USG w 3 dniu cyklu, sama przyjemność. Z moim M się pokłóciłam, nawet nie wie co się dzieje, mamie nie chce głowy zawracać, nawet nie mam się komu wypłakać do rękawa. Poszłam do sklepu jak przechodziłam obok ciuszków dla niemowląt to wyłam jak bóbr. Sory, że tak smędzę, ale mam mega doła :-(

Lilia Kochana tak bardzo mi przykro,wiem że żadne słowa Cię nie pocieszą ale pamiętaj po burzy zawsze wychodzi słońce i ja wierze,ba ...ja wiem że dla nas też wyjdzie:tak: kiedy bedziesz mogła podejść za miesiąc?

Tequila - dzięki, do niedzieli mam brać tabletki, w poniedziałek odstawić i podobno @ ma szybko przyjść. 3 dc i 14 dc USG i jak wszystko będzie OK to 18 dc crio. Na samą myśl, że coś będzie nie tak, aż drżę :-(

A powiedz mi jak Ty znosisz stymulacje?? Zastrzyki sama robisz, bo ja się nie odważyłam.

reklama
Lilia na pewno wszystko bedzie tym razem dobrze i już Ci się nic nie przypląta:tak: przygotujesz mieszkanko maleństwu jak najlepiej :-) a ja od dziś zaczęłam zastrzyki bo oczywiście wredota @ się spóźniła no ale najważniejsze ze jest,w sobote pierwsze podgladanie,a zastrzyki robi mi mąż a ja nakrywam sie poduszką by tego nie widziec sama gdybym miała sobie robic chyba bym umarła;-) i nie wiem czy to sugestia czy faktycznie za duza dawka bo od zastrzyku boli mnie głowa:-( moze to z nadmiaru wrazen ze to juz;-)

Do góry