reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czesc ,

Madzialenak, :szok: jak to??? Przeciez jednym ze wskazan do cc jest nieprawidlowe ulozenie dziecka. Matko ,a oni kaza tej biednej kobiecie rodeic sn???? :szok: A to nie zagraza zyciu ,czy zdrowiu dziecka???? W glowie mi sie nie miesci jak mozna podejmowac takie decyzje i tak pozwolic si emeczyc kobiecie.
Zycze Ci ,aby Twoj porod byl szybki mimi tego oczeiwania i jak najmniej bolesny . Kciuki mocno zaciskammmm &&&&&&&&&&&&

Domat, fajnie,ze znalazlas czas by nam napisac co u Twojej coreczki. Dzielnie walczy i pomalu nabiera sil aby moc szybko pojsc do domku.Super!!!! Trzymajcie sie ciepelko.

Tequila, czekamy na Ciebie ale podczas tego oficjalnego oczekiwania odzywaj sie tutaj koniecznie :tak:

Oskaa,zaczlas juz pranie. Ja planuje uderzyc w przyszlym tygodniu.

Milagros,niestety nie dostaam zadnego maila :-(

Adus, kciuki zacisnieta za wizyte &&&&&&&&&&&

Milego popoludnia!!!!!

agapl zaczęłam, zaczęłam, bo coś stres mnie zaczął ogarniać, ze nie zdążę ;-) Wczorajszy, prany, komplet pościeli jest już wyprasowany i schowany do szufladki. A dziś wstawiłam drugie pranie - drugi komplet pościeli, prześcieradło, dwa ręczniki :-) Zakupy też już powoli kończę. Dziś byłam w hurtowni zorientować się w cenach rzeczy kosmetycznych i przy okazji kupiłam rajstopki dla synusia :-)
Jakie kupowałyście majtki poporodowe?

Lawendowy Sen dziękuję, niestety nic nie robią, czekają aż się samo zacznie. Pewnie po weekendzie będą wywoływać. Kurcze nie podoba mi się to czekanie bo maly coraz cięższy się robi.

Oskaa ja mam kupione 4 pary majtek siateczkowych, można je prac. Nie kupuj przypadkiem jednorazowych fizelinowych bo są do d....

Hej!
Dopiero dorwałam się do kompa..

Madzialenak musi być dobrze, wytrzymasz te kilka dni, najgorsza jest ta niepewność.. a u Ciebie nawet szyjka rodzić nie chce ;-) Może próbuj zagadywać różnych lekarzy żeby Ci szybciej poród wywołali. Jak więdzą że masz straty w przeszłości i IVF to powinni bardziej na rękę iść. Teraz to ja się zastanawiam czy nie będę mieć niespodzianki i przyjade na cc do mojego lekarza a karzą rodzić mi naturalnie :crazy: umarłabym chyba.. Moja koleżanka jest teraz w sąsiednim szpitalu, ma zaswiadczenie na cc od psychiatry i ... będą jej pierw wywoływać naturalnie.

Domat śliczne imię córuni :tak: bardzo dzielna dziewczynka, juz niedługo bedziecie w domku. Ale przeżyć i strachu naprawde Ci współczuję kochana...

U mnie po wizycie ok, szew trzyma, mały ma 3 kg, cesarka raczej 13 niż 17 choć wolałabym te 4 dni później, finalna decyzja 12tego rano. Ktg dobrze, ale wyhodowałam cholerne grzybowisko :crazy::eek: i dostałam jakieś 3 czopki..

Jeszcze do tego może być tak że na początku października znów wyjedziemy z Polski na ok rok... także dzieje się jak zawsze wszystko naraz:szok:
Dziękuje za kciuki kochaniutkie :-)

Mysle, ze zamiast meza do porodu to sie powinno z prawnikiem isc, ktory bedzie sadem straszyl za tortury i olewanie skierowania do cc.

Na to wyglada, ze papier papierem a oni swoje. Pieknie!

reklama
Milagros tak jak piszesz! Najlepiej więc jakby mąż prawnikiem był :-p Dlatego ja grzecznie chodze co tydzień do lekarza, który obiecał mi cc :-pa jest zastępcą ordynatora ale mimo to obawiam sie że mnie w jajo zrobią:eek: Myślę że oni specjalnie tak zwlekają żeby później w papierach mieć że cc to była już ostateczność...

Do góry