reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tutaj także trzymają nawet do końca 42 tygodnia. Leży ze mną dziewczyna, która miała 3 skierowania na cc (2 od lekarzy z tego szpitala) ze względu na złe ułożenie córeczki, już była nawet na sali operacyjnej ale ją cofnęli i teraz jej każą rodzić naturalnie a jak się nie uda to zrobią cc. Także w każdym szpitalu jest coś nie tak.

Madzialenak, co Ty mówisz??????
Mam tylko nadzieję, że Ciebie nie będą tak długo trzymać i męczyć.
Bądź dzielna i nie daj się!!!! A w razie, jakby co, to dzwoń, przyjadę i zrobię porządek.
Już trochę doświadczenia z Zaspą mam :-D:tak::-D

reklama
Milagros naprawdę, ta dziewczyna została przyjęta w środę w zeszłym tygodniu, cesarka miała się odbyć się w czwartek a leży do dziś. Wczoraj minął jej termin i nic nadal nie wiadomo, dziecko ma ułożenie skośne a lekarze chcą zaryzykować naciskając na poród sn.

domat dobrze, ze się odezwałaś :-) Cieszę się, ze Malutka taka silna i pięknie walczy. Życzę Wam dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku. Odzywaj w miarę możliwości, bo my tu wszystkie o Was myślimy i mocno trzymamy kciuki.

Madzialenak fajnie, ze już jesteś "na miejscu". Kciukory za szybkie rozkręcenie akcji &&&&&&&&&&& Czekamy na Sebusia :-)
Tequila &&&&&&&&&&&&&&& i zebyś szybko tu do Nas dołączyła :-)

Ja mam dziś o 19:20 wizytę :-)
Zrobiłam pierwsze dzidziusiowe pranie :-) i zaraz zabieram się za następne!
Dziewuszki, mam pytanie. Czy Wy macie łóżeczka z szufladą? Bo ja tak (to od siostry), ale nie mam "przykrywki" do szuflady. Orientujecie się czy można coś takiego dokupić?

ułozenie skośne też jest nie za dobre do sn.
madzialenak trzymaj się tam, mam nadzieję, że Sebastianek zdecyduje się na szybkie wyjście:))
Aduś o której masz wizytę? Trzymam kciuki
już nie mogę doczekać się wtorku, boję się jak to wszystko pójdzie, ale czekam z utęsknieniem na naszą córeczkę. Mąż powiedział, że chce być przy operacji, więc będzie przy mnie siedział podczas cc. Ja nie naciskałam na Niego i sam zadecydował. Pozdrawiam

Oskaa, w mojej sufladzie pod lozeczkiem tez nie ma przykrywki i nie bylo opcji zeby ja kupic. Watpie, zeby sie kurzylo bo w sumie jest pod lozkiem.

o ile pamietam to Adus miala miec wizyte rano.

domat, super, ze sie odezwalas, ardzo duzo myslalam o twojej malej. Ciesze sie, ze juz jest lepiej! Bedzie dobrze :))

milagros, ale na początku materacyk jest na najwyższym poziomie i wtedy nad szufladą jest sporo wolnego miejsca... Przejrzałam internet, ale nie mogę takiej pokrywy znaleźć :-( Podejdę dziś do hurtowni jeszcze i zapytam.

Oskaa, Milagros ja mam przykrywana szufladę i powiem Wam, że się bardzo kurzy bo materac jednak jest wysoko. Jeśli nie możecie dokupić takiej pokrywy to wystarczy iść do castoramy, tam bez problemu na miejscu wytną Wam odpowiedni wymiar z płyty.

KAte - Daliśmy małej na imię Pola :)

Dziękuję Wam wszystkim za dobre słowa i trzymanie kciuków za moją perełkę! Tyle ludzi jej dopinguje, że musi wytrwać! Od wczoraj rana oddycha sama i świetnie sobie radzi więc teraz jestem spokojniejsza. Dostaje od początku mój pokarm więc liczę, że szybko przybierze na wadze.. Pozdrawiamy razem z Polcią ciocie forumowe :-)

reklama
Do góry