reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sylwia kochana nawet nie wiesz jak mi brakuje tego forum,jeszcze na wątku kto po in vitro jak sie udzielałam to od rana po obudzeniu się pierwsze co robiłam to biegłam do kuchni po kawe,brałam laptopa i w łożku sprawdzałam co u każdej z osobna:-D
wycofałam sie po porażkach ale w sumie skoro jestem juz tak blisko to mogę chyba sie powolutku wdrażać w tematy ciążowe:tak::-D
Powiem WAM wszytkim że od kilku dni jestem na wątku o programie rządowym ale tam oprócz kilku normalnych dziewczyn nie ma nikogo,tak nudno i dretwo,a jak wchodzę po kilku godzinach nieobecności to dalej jestem na tej samej stronie:szok:
Jednak TU U NAS najlepiej:tak::-D

reklama
SonySony jakby się zastanowić to może wymyśliłby jeszcze parę powodów do skierowania na cc, tylko co na to ginekolodzy w szpitalu. Chyba by się kładli ze śmiechu po takim zaświadczeniu :rofl2: ewentualnie byliby mocno zaskoczeni :eek:. Ja za to bym była foremkową stacją wydawania zaświadczeń do cc :cool2:. Może podpytam się tak z ciekawości dr czy istnieją jakieś wskazania stomatologiczne do cc :-p, bo może faktycznie o czymś nie wiemy :-)

Sylwia kochana nawet nie wiesz jak mi brakuje tego forum,jeszcze na wątku kto po in vitro jak sie udzielałam to od rana po obudzeniu się pierwsze co robiłam to biegłam do kuchni po kawe,brałam laptopa i w łożku sprawdzałam co u każdej z osobna:-D
wycofałam sie po porażkach ale w sumie skoro jestem juz tak blisko to mogę chyba sie powolutku wdrażać w tematy ciążowe:tak::-D

Ależ oczywiście, to forum ma dobrą moc i dobrze jest tutaj się udzielać. Zobacz - ja przyszłam jako nie ciężarna, a jakiś czas potem udało się. Lawendowy jest w trakcie "tej procedury" i choć ona jeszcze nie wie, to ja wiem że się udało :-). Ty kochana będziesz następna. To forum ma taką moc, tyle tutaj fluidków ciążowych że nie ma wyjścia i będziesz musiała zaciążyć.

Ależ oczywiście, to forum ma dobrą moc i dobrze jest tutaj się udzielać. Zobacz - ja przyszłam jako nie ciężarna, a jakiś czas potem udało się. Lawendowy jest w trakcie "tej procedury" i choć ona jeszcze nie wie, to ja wiem że się udało :-). Ty kochana będziesz następna. To forum ma taką moc, tyle tutaj fluidków ciążowych że nie ma wyjścia i będziesz musiała zaciążyć.

Wlaściwie jakby się nad tym zastanowić to faktycznie cos w tym jest bo jak przeszłam z pierwszego watku tutaj to moje crio prawie sie udało:tak::-D
Przekonałaś mnie ZOSTAJE:-D

Wlaściwie jakby się nad tym zastanowić to faktycznie cos w tym jest bo jak przeszłam z pierwszego watku tutaj to moje crio prawie sie udało:tak::-D
Przekonałaś mnie ZOSTAJE:-D

To właśnie magia tego forum :-). Przechodząc tutaj skazujesz się na sukces :rofl2: i już niedługo będziesz miała swoją fasolinkę :-D

SonySony jak nie zapomnę do wtorku to się podpytam. Sama teraz skręcam się z ciekawości czy istnieje coś takiego

Też mykam spać - jutro ciężki dzień przede mną.

Miłej nocki babeczki

Sylwia, TeQuila, mam tak samo, jak Wy.
Nie potrafię funkcjonować bez Was wszystkich. Uzależniłam się już dawno.
A pamiętam, jakie miałam opory, żeby zacząć pisać. Czytałam Was od czerwca 2012, zresztą znalazłam się na tym naszym poprzednim wątku, dzięki Madzialenak. To ona mnie namówiła :tak: No i jestem. Wsiąkłam, przepadłam.
Ale dzięki temu zżyłam się z Wami bardzo mocno.
I choć niektóre dziewczyny nie udzielają się, to kontakt jest podtrzymywany.
"Nasze forum" już dawno nim nie jest. Sylwia, masz rację, że co chwilę pojawiają się nowe nicki. I tak szybko, jak się pojawiły, znikają.
Dlatego TeQila, zaglądaj tutaj równie często, jak kiedyś za starych dobrych czasów na "Kto po IVF".

Lawendowy jest w trakcie "tej procedury" i choć ona jeszcze nie wie, to ja wiem że się udało :-)

Sylwia, widzę, że wzięłaś sobie do serca moją propozycje z przekwalifikowaniem :-D Tylko Ty miałaś być ginekologiem, a nie wróżką :tak:

Lawendowy postanowiłam na stare lata zostać wróżem Maciejem :cool2:. W końcu trzeba jakoś do emerytury dotrwać kiedy będę już ślepa i głucha a na liczniku będzie tylko 60...wiek emerytalny wtedy będzie pewnie od 97 lat :rofl2:

reklama
Aduś, nie ma mowy o spaniu z dzieckiem w jednym łóżku. Jakoś w zeszłym roku, albo jeszcze w poprzednim słyszałam przez radio o przypadku, że matka przydusiła noworodka w czasie snu, ja nawet przy synku długo się bałam, że zrobię mu krzywdę, malutkie dziecko łatwo może się zsunąć choćby pod kocyk czy kołderkę, a jak się jest wiecznie niewyspanym przy noworodku i sen jest twardy to nietrudno o tragedię... Więc możemy funkcjonować bez stołu czy innego mebla, ale łóżeczko będzie na 100%...
Jakoś założyłam, że Anglia, bo większość znajomych w tę stronę...

Sony - no pewnie racja, że chodzi o głębokość w kanale rodnym

Sylwia - ja bym się cieszyła, gdybyś poszła do profesora, ja naprawdę czułam, że jestem w dobrych rękach. No i teraz w końcówce też widać, że nie chce niczego przegapić. A Ty już prawie w DRUGIM TRYMESTRZE!
A z tym bruksizmem to ja się kwalifikuję, ale odwrotnym znaczeniu - powinnam mieć zakazaną cesarkę, bo ja ścieram sobie zęby tylko w czasie snu - czy bruksizm nie jest przypadkiem wskazaniem do porodu sn? :-D

Lawendowy - jak się czujesz kochana? Jeszcze kilka dni do testowanka :)

Do góry