Pchełka216
Fanka BB :)
my jeździmy do spaMy zawsze staramy się w rocznice gdzieś wychodzić. Żeby ten dzień nie wyglądał tak pospolicie i zawsze wspominamy dzien naszego ślubu i wesela![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my jeździmy do spaMy zawsze staramy się w rocznice gdzieś wychodzić. Żeby ten dzień nie wyglądał tak pospolicie i zawsze wspominamy dzien naszego ślubu i wesela![]()
Smuć do woli, czasem trzeba się wygadać. Trzymam kciuki żeby operacja ładnie się udałaNiestety u mnie średnio po 3 USG, jednej mammografii mam określenie zmian na 4a. Niby nie jest najgorzej ale może być wszystko. Usunięcie zmian mam zaplanowane na 23 czerwca, niestety jeden czwartek wypada i dlatego taka data. Jestem nieco zmęczona wizytami, wszystko dzieje się błyskawicznie. Jeśli wyjdę z tego obronną ręką już wiem u kogo mam robić USG. Do tej pory to była żenada. Radiolog robiła powoli, sprawdziła wszystkie węzły nawet te obojczykowe. Opis zrobiła na podstawie USG i mammografii. Jeszcze dowiedziałam się że znajomy ma nowotwór trzustki, jadę na spotkanie, niby badania terenowe, ja wiem i chyba on też, to nasze pożegnanietak mi przykro. Świat ostatnio przygniata mnie coraz bardziej.
Nie chcę wam tutaj smucić, dlatego wolę milczeć.
trzymam kciukiNiestety u mnie średnio po 3 USG, jednej mammografii mam określenie zmian na 4a. Niby nie jest najgorzej ale może być wszystko. Usunięcie zmian mam zaplanowane na 23 czerwca, niestety jeden czwartek wypada i dlatego taka data. Jestem nieco zmęczona wizytami, wszystko dzieje się błyskawicznie. Jeśli wyjdę z tego obronną ręką już wiem u kogo mam robić USG. Do tej pory to była żenada. Radiolog robiła powoli, sprawdziła wszystkie węzły nawet te obojczykowe. Opis zrobiła na podstawie USG i mammografii. Jeszcze dowiedziałam się że znajomy ma nowotwór trzustki, jadę na spotkanie, niby badania terenowe, ja wiem i chyba on też, to nasze pożegnanietak mi przykro. Świat ostatnio przygniata mnie coraz bardziej.
Mi możesz smucićNiestety u mnie średnio po 3 USG, jednej mammografii mam określenie zmian na 4a. Niby nie jest najgorzej ale może być wszystko. Usunięcie zmian mam zaplanowane na 23 czerwca, niestety jeden czwartek wypada i dlatego taka data. Jestem nieco zmęczona wizytami, wszystko dzieje się błyskawicznie. Jeśli wyjdę z tego obronną ręką już wiem u kogo mam robić USG. Do tej pory to była żenada. Radiolog robiła powoli, sprawdziła wszystkie węzły nawet te obojczykowe. Opis zrobiła na podstawie USG i mammografii. Jeszcze dowiedziałam się że znajomy ma nowotwór trzustki, jadę na spotkanie, niby badania terenowe, ja wiem i chyba on też, to nasze pożegnanietak mi przykro. Świat ostatnio przygniata mnie coraz bardziej.
nie jesli tylko wyjdziesz. Musi byc dobrze. Rozumiem, ze trudno Ci o optymizm, ale kurde, pomysl ze to tylko chwilowy stan, a potem musi wyjsc slonce. Musi.Niestety u mnie średnio po 3 USG, jednej mammografii mam określenie zmian na 4a. Niby nie jest najgorzej ale może być wszystko. Usunięcie zmian mam zaplanowane na 23 czerwca, niestety jeden czwartek wypada i dlatego taka data. Jestem nieco zmęczona wizytami, wszystko dzieje się błyskawicznie. Jeśli wyjdę z tego obronną ręką już wiem u kogo mam robić USG. Do tej pory to była żenada. Radiolog robiła powoli, sprawdziła wszystkie węzły nawet te obojczykowe. Opis zrobiła na podstawie USG i mammografii. Jeszcze dowiedziałam się że znajomy ma nowotwór trzustki, jadę na spotkanie, niby badania terenowe, ja wiem i chyba on też, to nasze pożegnanietak mi przykro. Świat ostatnio przygniata mnie coraz bardziej.
przynajmniej nie bedziesz narzekac na nude czy brak ruchuwłaśnie to przeżywam![]()
dlatego my mamy datę ślubu wygrawerowaną na obrączkachmy jeździmy do spamój mąż z pamięcią do dat tragicznie wiec zeby tego uniknąć I jakichś kwasów to zawsze z racji rocznicy jeździmy do Spa - czasami I w marcu a rocznica w grudniu no ale wiecie weekend w spa
![]()
My do ślubu nie mieliśmy obrączek więc trzeba by sobie wytatuować. Mój to 3 miesiące po ślubie twierdził, że to 4 bo ślub był w czerwcu a nie w lipcu. Dzień pamięta ale to tylko dlatego, że 13 w piątekdlatego my mamy datę ślubu wygrawerowaną na obrączkach![]()
Niestety u mnie średnio po 3 USG, jednej mammografii mam określenie zmian na 4a. Niby nie jest najgorzej ale może być wszystko. Usunięcie zmian mam zaplanowane na 23 czerwca, niestety jeden czwartek wypada i dlatego taka data. Jestem nieco zmęczona wizytami, wszystko dzieje się błyskawicznie. Jeśli wyjdę z tego obronną ręką już wiem u kogo mam robić USG. Do tej pory to była żenada. Radiolog robiła powoli, sprawdziła wszystkie węzły nawet te obojczykowe. Opis zrobiła na podstawie USG i mammografii. Jeszcze dowiedziałam się że znajomy ma nowotwór trzustki, jadę na spotkanie, niby badania terenowe, ja wiem i chyba on też, to nasze pożegnanietak mi przykro. Świat ostatnio przygniata mnie coraz bardziej.
A pisz, smuć, na co tylko masz ochotę.Niestety u mnie średnio po 3 USG, jednej mammografii mam określenie zmian na 4a. Niby nie jest najgorzej ale może być wszystko. Usunięcie zmian mam zaplanowane na 23 czerwca, niestety jeden czwartek wypada i dlatego taka data. Jestem nieco zmęczona wizytami, wszystko dzieje się błyskawicznie. Jeśli wyjdę z tego obronną ręką już wiem u kogo mam robić USG. Do tej pory to była żenada. Radiolog robiła powoli, sprawdziła wszystkie węzły nawet te obojczykowe. Opis zrobiła na podstawie USG i mammografii. Jeszcze dowiedziałam się że znajomy ma nowotwór trzustki, jadę na spotkanie, niby badania terenowe, ja wiem i chyba on też, to nasze pożegnanietak mi przykro. Świat ostatnio przygniata mnie coraz bardziej.