reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale wiesz co, ja czasami też mam takie myśli że się nie nadaję 😔
Chyba każda mama w pewnym momencie czuje ze ja przerasta macierzyństwo. Tylko nie każda się przyznaje, a juz zwłaszcza nie ta która walczy o to latami☺️ to chyba normalne.

Ja ostatnio mam tęsknoty za ciążą… za tymi ruchami maleństwa,za nieznanym. Zaczynam popłakiwać kątami, a w głowie znowu tli się ten glos. Który przez chwile milczał.

Może kiedyś doczekam się córeczki… jeśli mąż na zgodę.

Wybaczcie wytrabiłam butelkę czerwonego i jestem przed okresem…. I tak mi się zebrało. 😰

Chyba każda mama w pewnym momencie czuje ze ja przerasta macierzyństwo. Tylko nie każda się przyznaje, a juz zwłaszcza nie ta która walczy o to latami☺️ to chyba normalne.

Ja ostatnio mam tęsknoty za ciążą… za tymi ruchami maleństwa,za nieznanym. Zaczynam popłakiwać kątami, a w głowie znowu tli się ten glos. Który przez chwile milczał.

Może kiedyś doczekam się córeczki… jeśli mąż na zgodę.

Wybaczcie wytrabiłam butelkę czerwonego i jestem przed okresem…. I tak mi się zebrało. 😰
Marzę o butelce czerwonego wina 🤩😁

Już widzę minę mojego męża jak mu oświadczam, że wyjeżdżam na weekend 😂. Zesrał by się ze strachu 😂
Ale masz rację. Nie możemy byc frajerkami 💪. Niech się chłopy trochę wykażą
Ja tam boje sie swojego zostawiac z Misia dluzej niz potrzeba nie zostawilabym ich razem na weekend przynajmniej nie tetaz.Widze to oczami wyobrazni-a wyobraznie mam oj mam😅-ona zasrana biedna bawi sie zabawka lub stou przy krzesle a on rozlozony basza siedzi na tik toku🤣🤣

reklama
Do góry