reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Niestety u mnie średnio po 3 USG, jednej mammografii mam określenie zmian na 4a. Niby nie jest najgorzej ale może być wszystko. Usunięcie zmian mam zaplanowane na 23 czerwca, niestety jeden czwartek wypada i dlatego taka data. Jestem nieco zmęczona wizytami, wszystko dzieje się błyskawicznie. Jeśli wyjdę z tego obronną ręką już wiem u kogo mam robić USG. Do tej pory to była żenada. Radiolog robiła powoli, sprawdziła wszystkie węzły nawet te obojczykowe. Opis zrobiła na podstawie USG i mammografii. Jeszcze dowiedziałam się że znajomy ma nowotwór trzustki, jadę na spotkanie, niby badania terenowe, ja wiem i chyba on też, to nasze pożegnanie:( tak mi przykro. Świat ostatnio przygniata mnie coraz bardziej.
Nie chcę wam tutaj smucić, dlatego wolę milczeć.
Motylko trzymaj się!!!!

reklama
Dzięki dziewczyny ❤️ ja wiem że mogę tutaj się wyżalić ale jakoś wolę abyście pisały o bardziej radosnych chwilach.
Nie siedzę też w kąciku rozmyślając nad paskudnym losem. Podchodzę do tego racjonalnie. Choć wyobraźnia działa i jak wcześniej nie czułam żadnych zmian tak teraz nieomalże "cycek" mi odpada🤪 nie da się tak do końca na zimno🤷

Moje mięśnie brzucha właśnie walczą o przetrwanie. Czuje takie ciągnięcie mięśni brzucha, że aż nie mogę do końca wyprostować pleców. Wydaje mi się, że trwa walka o miejsce- dzieci próbują sobie powiększyć mieszkanko a mięśnie mówią wyraźne NIE. Obłęd

Daję. Piję chetnie przy tej pogodzie. Ogólnie mały ma dziś gorszy dzień
Często płacze i marudzi. Oby jutro był w lepszym nastroju 😜
No ba, jak to z dziećmi. Moja już taka duża i czasem płacze bo tak.
Mleko zmieniłaś niedawno, byś może potrzeba troszkę czasu. Za chwilę rozszerzenie diety , powinno się poprawiać.

reklama
Do góry