reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wiecie dzis nasza 6 rocznica slubu o ktorej zapomnialam bo tak sie wzuelam za jutrzejszy roczek niuni🥴Fsjnie dzis rocznica a po niej urodziny coreczki.Dwie daty obok siebie najcudowniejsze🥰🥰Kocham tego swojego glupiego mezusia☺☺
Ooo, jak fajnie się złożyło 😍. Życzę wam jeszcze duuuzo udanych i ""spokojnych"" lat w małżeństwie 😜❤️❤️
My już z mężem jakoś szczególnie nie obchodzimy rocznic. Zazwyczaj posiedzimy na tarasie, jakiś grill, alko i film z komputera ❤️
Wyślij jutro fotę jak malutka wygląda 😊

Ooo, jak fajnie się złożyło 😍. Życzę wam jeszcze duuuzo udanych i ""spokojnych"" lat w małżeństwie 😜❤️❤️
My już z mężem jakoś szczególnie nie obchodzimy rocznic. Zazwyczaj posiedzimy na tarasie, jakiś grill, alko i film z komputera ❤️
My zawsze staramy się w rocznice gdzieś wychodzić. Żeby ten dzień nie wyglądał tak pospolicie i zawsze wspominamy dzien naszego ślubu i wesela 😊

Najlepiej wspominam nasza pierwsza rocznicę ślubu :) oboje mieliśmy gigant kaca, bo mój brat ma urodziny dzień wcześniej. Zjedliśmy kebaba siedzac na piasku na plaży :D było bosko, spontanicznie i tak w naszym stylu

Dzoeki Werka😘my tez zykemy dniem jutrzejszym a w czwartek sesja roczkowa a ja nie mam sukienki🥴
U nas dzis gril bedzie

A @motylek24 co się tak długo nie odzywa 🧐. Motylku, wszystko w porządku?
@bazylia128 co tam u was?
Niestety u mnie średnio po 3 USG, jednej mammografii mam określenie zmian na 4a. Niby nie jest najgorzej ale może być wszystko. Usunięcie zmian mam zaplanowane na 23 czerwca, niestety jeden czwartek wypada i dlatego taka data. Jestem nieco zmęczona wizytami, wszystko dzieje się błyskawicznie. Jeśli wyjdę z tego obronną ręką już wiem u kogo mam robić USG. Do tej pory to była żenada. Radiolog robiła powoli, sprawdziła wszystkie węzły nawet te obojczykowe. Opis zrobiła na podstawie USG i mammografii. Jeszcze dowiedziałam się że znajomy ma nowotwór trzustki, jadę na spotkanie, niby badania terenowe, ja wiem i chyba on też, to nasze pożegnanie:( tak mi przykro. Świat ostatnio przygniata mnie coraz bardziej.
Nie chcę wam tutaj smucić, dlatego wolę milczeć.

reklama
Do góry