reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
u nas nie ma podwyzek, w sensie bylo jakies 10e sybmoliczne czy cos. Po prostu drogie szkoly i tyle. Wiem za co place, zadowolona jestem, co nie zmienia faktu, ze jest drogo.
A co so obiadu to u nas jest 2 dania plus deser, raz w miesiacu jest dzien tematyczny kiedy maja np jedzenie meksykanskie, wloskie czy ostatnio hawajskie 🤣 Oprocz tego jest jeden dzien kiedy jest pizza albo haburger z frytkami i lody. Katering przygotowuje szef z gwiazdkami michelin ktory ma obsesje na punkcie ryb wiec u nas stolowka jest naprawde mega.
Poza tym ma joge, angielkiego 5h, od przyszlego roku beda mieli robotyke bawiac sie lego technic. Szkola jest w porzo.
Zlobek nawet bardziej 🙂

Btw moja Inka za 2,5h konczy 2 latka 💜💜💜
Na szkole nie narzekam, zajęcia dodatkowe, angielski codziennie. Za obiady płacimy oddzielnie, sorry ale 10 zł za dwudaniowy obiad plus woda do picia🤦 aktualnie to niemożliwe. Mają podpisane umowy i dają tyle jedzenia na ile im wystarczy środków. Wyobrażasz sobie podwyżki w ciągu roku, rodzice dopiero zrobiliby dym. Wymagania rodziców względem szkoły prywatnej są bardzo wysokie. Zdarzają się buraki straszące nauczycieli sądem! Powód zawsze się znajdzie. Nasza grupa rodzicielska to festiwal pretensji i zarzutów 🤣🤣🤣 przestałam się tam udzielać..
U nas nastąpił skokowy wzrost cen żłobków. Uważam to za bardzo zły kierunek, widocznie nasza kochana władza uznała że kobiety mają w domach siedzieć.

Myślimy o bugaboo donkey, oczywiście używanym, bo ceny nowych zwalaja z nóg 🤑
Też bardziej podobają nam się te obok siebie.
Używane rzeczy będziemy kupować chętnie, ale chyba foteliki akurat lepiej żeby były nowe.
Tak ,dobry wozek to masa kasy.Foteliki ? Jasne ze nowe.Ludzie pisza bajki,a styropian np pekniety.Chociaz ja swoje sprzedaje tez dalej.wyprane i sprawdzone oczywiscie.

u nas nie ma podwyzek, w sensie bylo jakies 10e sybmoliczne czy cos. Po prostu drogie szkoly i tyle. Wiem za co place, zadowolona jestem, co nie zmienia faktu, ze jest drogo.
A co so obiadu to u nas jest 2 dania plus deser, raz w miesiacu jest dzien tematyczny kiedy maja np jedzenie meksykanskie, wloskie czy ostatnio hawajskie 🤣 Oprocz tego jest jeden dzien kiedy jest pizza albo haburger z frytkami i lody. Katering przygotowuje szef z gwiazdkami michelin ktory ma obsesje na punkcie ryb wiec u nas stolowka jest naprawde mega.
Poza tym ma joge, angielkiego 5h, od przyszlego roku beda mieli robotyke bawiac sie lego technic. Szkola jest w porzo.
Zlobek nawet bardziej 🙂

Btw moja Inka za 2,5h konczy 2 latka 💜💜💜
Wszystkiego najlepszego dla Ineczki.❤🍬🎂🧁🍭🌻🌻

Ja bede placic za przedszkole za dwojke 500euro.🙈🙈🙈serio nie wiem kogo na to stac.

Myślimy o bugaboo donkey, oczywiście używanym, bo ceny nowych zwalaja z nóg 🤑
Też bardziej podobają nam się te obok siebie.
Używane rzeczy będziemy kupować chętnie, ale chyba foteliki akurat lepiej żeby były nowe.
TFK jest tez ok.My mamy Emaljunge dla mnie najlepszy wozek ever.Niestety juz tez na sprzedaz.

reklama
Do góry