O tych raczkach z przodu to wiedziałam. mówię Ci, naogladalam się mamafizjoterapoeuta i coś tam pozytywnego wyniosłam. I nosić dziecko tylko na leżąco. To fizjo też mnie pochwaliła. Aż urosłam wtedyNie męczysz. Robisz najlepsze co możesz dla jego dobra. Kajtek nie będzie tego pamiętał za to Ty będziesz wiedziała,że zrobiłaś dla niego wszystko co mogłaś aby w przyszłości nie było problemów. Mi pierwsza fizjo wykręcała obniżone napięcie, lekko .. a neurolog od razu wykluczył, druga fizjo też. Problemem była lekka asymetria. Niby lekka ale jak bym olala sprawę to potem mogłoby się pojawić dużo problemów. Pisze mogłoby bo przecież nie wiemy co by się stało gdybym z nią nie ćwiczyła i nie zwracała właśnie uwagi np na zmianę stron przy noszeniu, na dbabie o to by jak ja noszę na boku miała zawsze dwie rączki z przodu, przed sobą... A nie jak się widzi (i sama nie zwracałam na to uwagi zanim mi fizjo nie powiedziała) i dziecko na bierze matki ręce jedna z tyłu druga z przodu itp. zobaczysz, małe "rzeczy" a moment Kajtek ogarnie bajere
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Ten mój pediatra uważa że dicoflor bardzo skoczył na cenie i nie jest jej wart. Może spróbuj ten nasz. Kiedsy slyszalam też dużo dobrego o tym vivomixie. Ale on też chyba ma przesadna cenę.@bazylia128, @Kasiekt kupiłam jednak Bebilon advance. Patrzalam na ten HiPP, ale że moja sister też miała Bebilon to on wygrał . Już zaczęłam wprowadzać po jednej miarce do mleka.
Może jeszcze zmienię probiotyk . Mam teraz Dicoflor i może to od niego takie rewolucje w brzuchu
bazylia128
Straszne to jest. Ja miałam to samo wczoraj. Mleko, pieluchy, warzywa i PROSECCO na sobotę bardzo też lubię z biedry te kawy że sturbacksa.Dziś byliśmy z małym na zakupach w biedrze . Ale czad . Mąż latał z fotelikiem a ja pakowałam co chciałam
Wydałam prawie 400zl a najdroższe było 1 mleko za 40zl. Ja nie wiem co takiego miałam w tym koszyku. No taka drożyzna że szok. Kiedy miałam pełny wózek za 200zl a teraz dwa razy tyle
Pchełka216
pff moja jest inna moja sie odstawi sama na roczek i zaraz będzie się wyprowadzać do łóżeczka I pyk przesypiamy noce o śpimy do 7 a w weekendy do 9 , buhaha no to znacie moje mokre snynie chcialabym tu psuc Ci nastroju, moja ma za 2tyg 2 lata, od ponad roku nie jest na piersi, a wiesz gdzie spi?
Nie, nie ze mna. Na mnie
Pchełka216
no to my tu popełniliśmy kupę błędów- Natalka w ciul ulewala i trzeba ją było pionizować a często ja kładłam na sobie na żabkę i potem tak nosiłam i lulalismy ja też tak. No tu mam lekkie poczucie porażki bo czytałam itp a w praniu i tak nosiliśmy inaczej I podnosiliśmy też...ech...O tych raczkach z przodu to wiedziałam. mówię Ci, naogladalam się mamafizjoterapoeuta i coś tam pozytywnego wyniosłam. I nosić dziecko tylko na leżąco. To fizjo też mnie pochwaliła. Aż urosłam wtedy
Jakie kawy? Które to są?Straszne to jest. Ja miałam to samo wczoraj. Mleko, pieluchy, warzywa i PROSECCO na sobotę bardzo też lubię z biedry te kawy że sturbacksa.
Kuwa, ja nigdy nie piłam Proseco . Czas to zmienić
Pchełka216
wali w łeb od 1 kieliszka- polecamJakie kawy? Które to są?
No bo zobacz. Kto nas miał tych wszystkich rzeczy nauczyć . Cośmy same wyczytały i się nauczyły z neta, to nasze. A wiadomo, i tak życie pokazuje co innego. Nie ma się co kajać. Każda z nas chce przecież dobrze.no to my tu popełniliśmy kupę błędów- Natalka w ciul ulewala i trzeba ją było pionizować a często ja kładłam na sobie na żabkę i potem tak nosiłam i lulalismy ja też tak. No tu mam lekkie poczucie porażki bo czytałam itp a w praniu i tak nosiliśmy inaczej I podnosiliśmy też...ech...
Moja sister mówi że z drugim dzieckiem jest łatwiej, bo masz już trochę wywalone
bazylia128
Święta prawda mądra masz siostręNo bo zobacz. Kto nas miał tych wszystkich rzeczy nauczyć . Cośmy same wyczytały i się nauczyły z neta, to nasze. A wiadomo, i tak życie pokazuje co innego. Nie ma się co kajać. Każda z nas chce przecież dobrze.
Moja sister mówi że z drugim dzieckiem jest łatwiej, bo masz już trochę wywalone
reklama
bazylia128
Kupuj prosecco w biedrze najczęściej w promocji za 30 zeta niecałe chyba. Ja to pije w sobotę o godzinie 17 tej. Wlewam sobie do szampanowki i przegryzam truskawkami żeby było glamour wchodzę do wanny i wtedy jest mój czas potrzebuje tego. No a w wannie gąbki masza I niedźwiedź i kaczuszki kawa pycha.Jakie kawy? Które to są?
Załączniki