reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oj wcale nie to samo. Polski proszek zostawia białe dziadostwo na ciemnych ubraniach.
Syn ma alergię na proszki więc piorę w loveli. Od lat nie stosuje płynów do płukania, chyba jak syn się urodził zrezygnowałam.
nie polski tylko proszki ogolnie 😉 Dlatego ja uzywam plynow do prania i z glowy. Bez plynu do plukania sobie nie wyobrazam, nie lubie tego jakie sa ubrania bez niego.

reklama
W PL sprowadza sie chemie z DE bo jest lepsza:) nie wiem czy kojarzysz temat😁 wiec chodzi mi o to, ze Twoje niemiecki proszki zwykle sa moze lepsze od polskich specjalnych ;)
Temat dawno obalony,tym bardziej ze te niemieckie proszki sa produkowane w Raciborzu.
Wiem,ze na straganach nadal handluja ta niemiecka chemia.Ludzie wierza ,ze jest lepsza a malo kto wie ,ze za plotem w pl produkowana.

Jak za duzo go wsypie to mam to samo🤣🤣🤣
To wsyp naszego, dramat 😂😂😂 serio.
nie polski tylko proszki ogolnie 😉 Dlatego ja uzywam plynow do prania i z glowy. Bez plynu do plukania sobie nie wyobrazam, nie lubie tego jakie sa ubrania bez niego.
Zrezygnowałam z płynów do płukania z powodu ich składu. Przyzwyczaiłam się i dla mnie nie ma problemu.

To wsyp naszego, dramat 😂😂😂 serio.

Zrezygnowałam z płynów do płukania z powodu ich składu. Przyzwyczaiłam się i dla mnie nie ma problemu.
Ale jak jak jestem w Pl to z proszkiem IXI do chaty jade i sie ciesze ze mam polski proszek.Serio nie odnosze wrazenia ze sa gorsze.Tutaj tez sa proszki w ktorych piore tylko reczniki dla psow .Reszte piore tym z Raciborza🙂

Ale jak jak jestem w Pl to z proszkiem IXI do chaty jade i sie ciesze ze mam polski proszek.Serio nie odnosze wrazenia ze sa gorsze.Tutaj tez sa proszki w ktorych piore tylko reczniki dla psow .Reszte piore tym z Raciborza🙂
Trzeba czytać skład. Już nie chce mi się szukać informacji na ten temat. Produkcja w Pl nie oznacza tego samego produktu na rynek. Podobnie było z chipsami, u nas dodawali jakieś dziadowskie tłuszcze aż w końcu zrobiła się afera i nagle się zmieniło.
Być może teraz nie ma aż takiej wielkiej różnicy w tych proszkach.

O na szybko,.choć oczywiście producenci zawsze będą zaprzeczać. Nie wiem jak dokładnie teraz to wygląda, mieszkam koło ryneczku kupuje od lat u jednego sprzedawcy. Być może trzeba poczytać dokładnie składy i porównać. Przecież na rynku nie mamy tylko jednego proszku do prania.

Trzeba czytać skład. Już nie chce mi się szukać informacji na ten temat. Produkcja w Pl nie oznacza tego samego produktu na rynek. Podobnie było z chipsami, u nas dodawali jakieś dziadowskie tłuszcze aż w końcu zrobiła się afera i nagle się zmieniło.
Być może teraz nie ma aż takiej wielkiej różnicy w tych proszkach.

O na szybko,.choć oczywiście producenci zawsze będą zaprzeczać. Nie wiem jak dokładnie teraz to wygląda, mieszkam koło ryneczku kupuje od lat u jednego sprzedawcy. Być może trzeba poczytać dokładnie składy i porównać. Przecież na rynku nie mamy tylko jednego proszku do prania.

🤷

reklama
Do góry