Jak Kajetan?Lepsiejszy
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Oj wcale nie to samo. Polski proszek zostawia białe dziadostwo na ciemnych ubraniach.A przestan....wszystko to samo
Syn ma alergię na proszki więc piorę w loveli. Od lat nie stosuje płynów do płukania, chyba jak syn się urodził zrezygnowałam.
Pewnie ze nie to samo.Moja szwagierka przywozi mi z Niemiec nplyny do plukania i zele pod prysznic.Roznica ogromna.Zele geste i wydajne a plyn uuu pachnie biesamowicie i wydajny rowniezOj wcale nie to samo. Polski proszek zostawia białe dziadostwo na ciemnych ubraniach.
Syn ma alergię na proszki więc piorę w loveli. Od lat nie stosuje płynów do płukania, chyba jak syn się urodził zrezygnowałam.
Aduś16
Jak tylko pierś to obejdziesz się bez sterylizatora. Jednak jakkolwiek będziesz tez odciągać i oprócz piersi dawac swoje z butelki to Ci się przyda . Wszystko się okaże w praniu jak z laktacja wiec możesz się w sumie wstrzymać. Ja dokupiłam jak zdecydowałam początkowo tez odciągać i dawac swoje z butli. Potem mały butle odrzucił ale byłam dawczynia mleka pół roku wiec tez używałam przez to codziennie sterylizatorA czy ten sterylizator jest must have nawet jesli planuje karmic piersia? Czy poczekac az sie okaze czy z sukcesem pojdzie karmienie piersia - i jesli nie to dopiero go kupic? Mozna sie obejsc bez niego?
nieagatka
aDziewczyny co na odparzenia.qrwa zimienilam krem i mala babli doatala przy wejsci do odbytu.ja pierdziu 1przez 9.5 miesiaca nic nie bylo a tu zmiana kremu i dupa.krem zmienilam jakis tydzien temu a dopiero dzis sie pojawily wiec chce szybko dzialac
Moze nie krem tylko zabkuje? Wtedy duzo latwiej o odparzenia. U mnie sudocrem zawsze dzialal cuda
nieagatka
gdzies kiedys czytalam ze ma cos w skladzie bardzo szkodliwego, nie pamietam co i ze u maluchow nie powinno sie uzywactormentalum jest spox i smaruj na poczatku na grubo i wykapać w krochmalu plus powietrz trochę dupke.
nieagatka
tez tak robilam zawsze.Ja od urodzenia małego myje normalnym płynem do naczyń i jeszcze do niedawna sterylizowalm po każdym użyciu. Teraz sterylizuje raz dziennie. Nie wiem czy tak trzeba ale tak robię
annemarie
Jak za duzo go wsypie to mam to samoOj wcale nie to samo. Polski proszek zostawia białe dziadostwo na ciemnych ubraniach.
Nawet nie pytajJak Kajetan?
reklama
annemarie
Ja plyny uzywam od zawsze bo maja zbawcze dzialanie jak sie ciuchy ze suszarki wyciaga.Pewnie ze nie to samo.Moja szwagierka przywozi mi z Niemiec nplyny do plukania i zele pod prysznic.Roznica ogromna.Zele geste i wydajne a plyn uuu pachnie biesamowicie i wydajny rowniez