reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Oj wcale nie to samo. Polski proszek zostawia białe dziadostwo na ciemnych ubraniach.
Syn ma alergię na proszki więc piorę w loveli. Od lat nie stosuje płynów do płukania, chyba jak syn się urodził zrezygnowałam.
Pewnie ze nie to samo.Moja szwagierka przywozi mi z Niemiec nplyny do plukania i zele pod prysznic.Roznica ogromna.Zele geste i wydajne a plyn uuu pachnie biesamowicie i wydajny rowniez

A czy ten sterylizator jest must have nawet jesli planuje karmic piersia? Czy poczekac az sie okaze czy z sukcesem pojdzie karmienie piersia - i jesli nie to dopiero go kupic? Mozna sie obejsc bez niego?
Jak tylko pierś to obejdziesz się bez sterylizatora. Jednak jakkolwiek będziesz tez odciągać i oprócz piersi dawac swoje z butelki to Ci się przyda . Wszystko się okaże w praniu jak z laktacja wiec możesz się w sumie wstrzymać. Ja dokupiłam jak zdecydowałam początkowo tez odciągać i dawac swoje z butli. Potem mały butle odrzucił ale byłam dawczynia mleka pół roku wiec tez używałam przez to codziennie sterylizator

Dziewczyny co na odparzenia.qrwa zimienilam krem i mala babli doatala przy wejsci do odbytu.ja pierdziu 1przez 9.5 miesiaca nic nie bylo a tu zmiana kremu i dupa.krem zmienilam jakis tydzien temu a dopiero dzis sie pojawily wiec chce szybko dzialac
a
Moze nie krem tylko zabkuje? Wtedy duzo latwiej o odparzenia. U mnie sudocrem zawsze dzialal cuda

reklama
Do góry