Czy wam tez zniknely ikonki? Mi zostaly 3 doslownie.Nie wiem ktora fredce wyslac
Ja mam tak samo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy wam tez zniknely ikonki? Mi zostaly 3 doslownie.Nie wiem ktora fredce wyslac
U mnie jest ok. z drożdżami to trzeba uważać nie za zimno, nie za ciepło, dać czas na wyrośnięcieMi wychodzi zawsze taki niski,zbity i do doopy.
Nic nadzwyczajnego. Akurat w tym roku postawiłam na Pepe, talerzyki, różowe kubki i dziewczyna zadowolona. Zawsze robię z bitą śmietaną, dodatki dowolne. W tym roku owoce z puszki oraz galaretka.Ale ci psikusa zrobiła
Sama tort robisz? Ja nie ogarniam tortów. Pokażesz?
No extra wyszedł . A jakie piękne imię ma twoja córciaNic nadzwyczajnego. Akurat w tym roku postawiłam na Pepe, talerzyki, różowe kubki i dziewczyna zadowolona. Zawsze robię z bitą śmietaną, dodatki dowolne. W tym roku owoce z puszki oraz galaretka.
Sorki za zdjęcie ale musiałam przyciąć inaczej nie chce wstawić.
u nas Peppa byla na 2 urodziny. Moj tort z soboty, 2 miesiCe gledzenia ze chce z mango, po to zeby uslyszec ze jednak jej nie smakujeNic nadzwyczajnego. Akurat w tym roku postawiłam na Pepe, talerzyki, różowe kubki i dziewczyna zadowolona. Zawsze robię z bitą śmietaną, dodatki dowolne. W tym roku owoce z puszki oraz galaretka.
Sorki za zdjęcie ale musiałam przyciąć inaczej nie chce wstawić.
No cóż, jak to zwykle z dziećmi bywa, oczy by chciały ale w realu wychodzi inaczej.u nas Peppa byla na 2 urodziny. Moj tort z soboty, 2 miesiCe gledzenia ze chce z mango, po to zeby uslyszec ze jednak jej nie smakuje
moja mama mnie namawiała na Lucje ja chciałam Emilke ale zostanie Weronika bo ojciec dziecka jest uparty jak osiol Znajome imięNo extra wyszedł . A jakie piękne imię ma twoja córcia
Ta moja tak samo, do tego zaczęła się ślinić, także z pyska jeszcze piana leci Co to za dzieci, gdzie te urocze bobaski, czuję się oszukana.Może tak. Ja już nawet nie czekam na ten uśmiech, bo sobie go na tym małym skrzywionym pyszczku, nawet nie umiem wyobrazić