reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale ci psikusa zrobiła 😂
Sama tort robisz? Ja nie ogarniam tortów. Pokażesz?
Nic nadzwyczajnego. Akurat w tym roku postawiłam na Pepe, talerzyki, różowe kubki i dziewczyna zadowolona. Zawsze robię z bitą śmietaną, dodatki dowolne. W tym roku owoce z puszki oraz galaretka.
Sorki za zdjęcie ale musiałam przyciąć inaczej nie chce wstawić.

Załączniki

• IMG_20220405_181211.jpg
    IMG_20220405_181211.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 112
Ostatnia edycja:
Nic nadzwyczajnego. Akurat w tym roku postawiłam na Pepe, talerzyki, różowe kubki i dziewczyna zadowolona. Zawsze robię z bitą śmietaną, dodatki dowolne. W tym roku owoce z puszki oraz galaretka.
No extra wyszedł 😍. A jakie piękne imię ma twoja córcia 😍

u nas Peppa byla na 2 urodziny. Moj tort z soboty, 2 miesiCe gledzenia ze chce z mango, po to zeby uslyszec ze jednak jej nie smakuje 🤣🤣🤣🤣

Załączniki

• IMG_4769.jpg
    IMG_4769.jpg
    221,7 KB · Wyświetleń: 103
U mnie córki planują na 3 latka tort z psim patrolem, na 5 lat tort z krainą lodu. No i nie wiem co zrobić, bo imprezę mamy jedną;)

Dziewczyny pomocy!!! Naczytałam się co to moje dziecko powinno umieć w tym wieku (8 tygodni skończy w czwartek) i ona nie potrafi nic, nie uśmiecha się, nie trzyma grzechotki, nie gaworzy 🙈 😭

reklama
Do góry