reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale ci psikusa zrobiła 😂
Sama tort robisz? Ja nie ogarniam tortów. Pokażesz?
Nic nadzwyczajnego. Akurat w tym roku postawiłam na Pepe, talerzyki, różowe kubki i dziewczyna zadowolona. Zawsze robię z bitą śmietaną, dodatki dowolne. W tym roku owoce z puszki oraz galaretka.
Sorki za zdjęcie ale musiałam przyciąć inaczej nie chce wstawić.

Załączniki

• IMG_20220405_181211.jpg
    IMG_20220405_181211.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 109
Ostatnia edycja:
Nic nadzwyczajnego. Akurat w tym roku postawiłam na Pepe, talerzyki, różowe kubki i dziewczyna zadowolona. Zawsze robię z bitą śmietaną, dodatki dowolne. W tym roku owoce z puszki oraz galaretka.
No extra wyszedł 😍. A jakie piękne imię ma twoja córcia 😍

u nas Peppa byla na 2 urodziny. Moj tort z soboty, 2 miesiCe gledzenia ze chce z mango, po to zeby uslyszec ze jednak jej nie smakuje 🤣🤣🤣🤣

Załączniki

• IMG_4769.jpg
    IMG_4769.jpg
    221,7 KB · Wyświetleń: 100
U mnie córki planują na 3 latka tort z psim patrolem, na 5 lat tort z krainą lodu. No i nie wiem co zrobić, bo imprezę mamy jedną;)

Dziewczyny pomocy!!! Naczytałam się co to moje dziecko powinno umieć w tym wieku (8 tygodni skończy w czwartek) i ona nie potrafi nic, nie uśmiecha się, nie trzyma grzechotki, nie gaworzy 🙈 😭

reklama
Do góry