reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kiedy z tego korzystałaś? Pidasz mi namiaru na ten program? Ja tez z Wro i jestem zainteresowana 😉

20 kg w rok to luzik. Jak pieczesz swoje pieczywo, chałki itp. kilogram starcza na tydzień 🙈

Wtedy zje coś innego bo nie będzie miał wyboru. U mnie oboje jedli najmniej przy mnie, jak musielu zostac w domu z tatą lub z babcią to jajeczniczke, awokado czy jaglanke to tak zjadalau, ze az nie chcialam wierzyć 😉
A masz jakiś sprawdzony przepis na chałkę?🙂

Moja na 3 godziny zasnęła jak byłyśmy na spacerze , jeszcze śpi 😁 więc mam chwilę dla siebie , ogarnęłam szufladę z legginsami starszej , ale rośnie jak szalona , czas na większy rozmiar bo wszystkie gacie za krótkie się zrobiły 🤭
Zazdro 😜. Po ciuchach widać jak te dzieci szybko rosną, co nie.
Ja chyba też pójdę na spacer, choć u nas strasznie wieje.
Mi się wydaje że Kajtek ma drugi skok rozwojowy 🤔. Albo ma zwykłego wkurwa na życie 😜

Zazdro 😜. Po ciuchach widać jak te dzieci szybko rosną, co nie.
Ja chyba też pójdę na spacer, choć u nas strasznie wieje.
Mi się wydaje że Kajtek ma drugi skok rozwojowy 🤔. Albo ma zwykłego wkurwa na życie 😜
Hehehe moja to wiecznie nafofolona-ppo tatusiu of cors😆 jest ciagle niezadowolona a jak sie trafi dzien szczescia to jest wieljim tulisiem i calusiem-wczoraj taki dzien miala dzis sie tylko calowala ona jak caluje to pochlania cale moje oko nos lub brode🤣🤣
Moze Kajetan ten sam typ🤷‍♀️

reklama
Do góry