reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
A masz jakiś sprawdzony przepis na chałkę?Kiedy z tego korzystałaś? Pidasz mi namiaru na ten program? Ja tez z Wro i jestem zainteresowana
20 kg w rok to luzik. Jak pieczesz swoje pieczywo, chałki itp. kilogram starcza na tydzień
Wtedy zje coś innego bo nie będzie miał wyboru. U mnie oboje jedli najmniej przy mnie, jak musielu zostac w domu z tatą lub z babcią to jajeczniczke, awokado czy jaglanke to tak zjadalau, ze az nie chcialam wierzyć
Orchidea33
ZazdroszczeMam swojego dostawcę nie kupuje w sklepach.
Kachar
Moja na 3 godziny zasnęła jak byłyśmy na spacerze , jeszcze śpi więc mam chwilę dla siebie , ogarnęłam szufladę z legginsami starszej , ale rośnie jak szalona , czas na większy rozmiar bo wszystkie gacie za krótkie się zrobiłySzału dziś dostanę . Ten mały zgredzik od wczoraj ryczy
annemarie
U mnie juz od miesiaca sa z tym problemy,chociaz mam wrazenie ze z olejem juz lepiej,maka jest w malych sklepach,ale....papier wymiotloBędę przynajmniej wiedziała przez kogo muszę targać dwa kg mąki dzisiaj oleju też nie było jprdl co za ludzie.
Zazdro . Po ciuchach widać jak te dzieci szybko rosną, co nie.Moja na 3 godziny zasnęła jak byłyśmy na spacerze , jeszcze śpi więc mam chwilę dla siebie , ogarnęłam szufladę z legginsami starszej , ale rośnie jak szalona , czas na większy rozmiar bo wszystkie gacie za krótkie się zrobiły
Ja chyba też pójdę na spacer, choć u nas strasznie wieje.
Mi się wydaje że Kajtek ma drugi skok rozwojowy . Albo ma zwykłego wkurwa na życie
annemarie
Mi wychodzi zawsze taki niski,zbity i do doopy.Ja często piekę chleb ale bez żadnego urządzenia, poprostu w piekarniku.
Dodaje do niego dodatkowo pestki słonecznika lub dynii. Jak chce bardziej pełnoziarnisty to dodaje więcej mąki żytniej lub razowej
annemarie
No coz,ma sie pewne zachowania w genach...Zazdro . Po ciuchach widać jak te dzieci szybko rosną, co nie.
Mi się wydaje że Kajtek ma drugi skok rozwojowy . Albo ma zwykłego wkurwa na życie
Hehehe moja to wiecznie nafofolona-ppo tatusiu of cors jest ciagle niezadowolona a jak sie trafi dzien szczescia to jest wieljim tulisiem i calusiem-wczoraj taki dzien miala dzis sie tylko calowala ona jak caluje to pochlania cale moje oko nos lub brodeZazdro . Po ciuchach widać jak te dzieci szybko rosną, co nie.
Moze Kajetan ten sam typ
reklama
Ale ty sobie grabisz.No coz,ma sie pewne zachowania w genach...
Ja to jeszcze jestem w miarę spokojna, ale żebyś mojego męża poznała. Ten to ma wieczne problemy