reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hehehe moja to wiecznie nafofolona-ppo tatusiu of cors😆 jest ciagle niezadowolona a jak sie trafi dzien szczescia to jest wieljim tulisiem i calusiem-wczoraj taki dzien miala dzis sie tylko calowala ona jak caluje to pochlania cale moje oko nos lub brode🤣🤣
Moze Kajetan ten sam typ🤷‍♀️
Może tak😜. Ja już nawet nie czekam na ten uśmiech, bo sobie go na tym małym skrzywionym pyszczku, nawet nie umiem wyobrazić😂

reklama
Jak zwykle góry i doliny z tymi dziećmi.
Moja na ogół grzeczna córeczka odkręciła kremy i wlała wody, nie muszę pisać że do wyrzucenia.
Właśnie skończyłam tort.
Moja kiedyś wzięła krem Nivea, schowała się pod biurko męża i cała na biało się wysmarowała. Ale to jeszcze nic bo siostrzenica wysmarowała się kupą, cała, łącznie z buzią 🤮

Moja kiedyś wzięła krem Nivea, schowała się pod biurko męża i cała na biało się wysmarowała. Ale to jeszcze nic bo siostrzenica wysmarowała się kupą, cała, łącznie z buzią 🤮
Bo ona słyszała że odchody działają odmładzająco. Tylko nie wiedziała że chodzi o odchody słowika a nie ludzkie 😂

Czy wam tez zniknely ikonki? Mi zostaly 3 doslownie.Nie wiem ktora fredce wyslac😉😉😉

Załączniki

• Screenshot_20220405-133641_Chrome.jpg
    Screenshot_20220405-133641_Chrome.jpg
    169,6 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry