Może tak. Ja już nawet nie czekam na ten uśmiech, bo sobie go na tym małym skrzywionym pyszczku, nawet nie umiem wyobrazićHehehe moja to wiecznie nafofolona-ppo tatusiu of cors jest ciagle niezadowolona a jak sie trafi dzien szczescia to jest wieljim tulisiem i calusiem-wczoraj taki dzien miala dzis sie tylko calowala ona jak caluje to pochlania cale moje oko nos lub brode
Moze Kajetan ten sam typ
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Patrz,jak zes szybko problem rozwiazala.Ale ty sobie grabisz.
Ja to jeszcze jestem w miarę spokojna, ale żebyś mojego męża poznała. Ten to ma wieczne problemy
I juz wszystko jasne
motylek24
Jak zwykle góry i doliny z tymi dziećmi.Szału dziś dostanę . Ten mały zgredzik od wczoraj ryczy
Moja na ogół grzeczna córeczka odkręciła kremy i wlała wody, nie muszę pisać że do wyrzucenia.
Właśnie skończyłam tort.
Kachar
Moja kiedyś wzięła krem Nivea, schowała się pod biurko męża i cała na biało się wysmarowała. Ale to jeszcze nic bo siostrzenica wysmarowała się kupą, cała, łącznie z buziąJak zwykle góry i doliny z tymi dziećmi.
Moja na ogół grzeczna córeczka odkręciła kremy i wlała wody, nie muszę pisać że do wyrzucenia.
Właśnie skończyłam tort.
Ale ci psikusa zrobiłaJak zwykle góry i doliny z tymi dziećmi.
Właśnie skończyłam tort.
Sama tort robisz? Ja nie ogarniam tortów. Pokażesz?
Bo ona słyszała że odchody działają odmładzająco. Tylko nie wiedziała że chodzi o odchody słowika a nie ludzkieMoja kiedyś wzięła krem Nivea, schowała się pod biurko męża i cała na biało się wysmarowała. Ale to jeszcze nic bo siostrzenica wysmarowała się kupą, cała, łącznie z buzią
No i się doigralaś, zajeb.ali ci ikonkiCzy wam tez zniknely ikonki? Mi zostaly 3 doslownie.Nie wiem ktora fredce wyslac
Ja mam wszystkie
Tak juz myslalm ze tylko miCzy wam tez zniknely ikonki? Mi zostaly 3 doslownie.Nie wiem ktora fredce wyslac
reklama
Orchidea33
Ja mam wszystkieCzy wam tez zniknely ikonki? Mi zostaly 3 doslownie.Nie wiem ktora fredce wyslac