reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jestem !!!!! Ale narazie strasznie spowolniona. Basia okazuje się być śliczna dziewczynka. Wyśle później zdjęcia. Bo narazie brzuch strasznie boli i czekam na morfinw. Dziewczyny jednak byłam przerażona bardzo się bałam. Ale teraz już lepiej. Dziękuję zaxwaszecwsparcie jak zwykle jesteście nieocenione. Spróbuję się chociaż chwilę zdrzemnąć.

Jestem !!!!! Ale narazie strasznie spowolniona. Basia okazuje się być śliczna dziewczynka. Wyśle później zdjęcia. Bo narazie brzuch strasznie boli i czekam na morfinw. Dziewczyny jednak byłam przerażona bardzo się bałam. Ale teraz już lepiej. Dziękuję zaxwaszecwsparcie jak zwykle jesteście nieocenione. Spróbuję się chociaż chwilę zdrzemnąć.
Mąż pewnie w szoku ze to dziś ❤️

No widzisz ❤️. Wiedziałam że dasz radę psiocho ❤️
Ale jest ciekawa malutkiej 😁

Gratuluję Bazylia 😗 Czekam na zdjęcie Baski

Gratuluję Bazylia 😗 Czekam na zdjęcie Baski
Będzie zdjęcie. Na sali anestezjolog mi że im i czeka na zakolejkowanie. A ja sam też czekam na Basie. Widziałam ja za raz po wyjęciu przez 10 minut. Ale jestem slabaaaa też tak mialyscie? Basiunia jest zupelnie inna od Natusi. Ma duuuze usta :)

reklama
Będzie zdjęcie. Na sali anestezjolog mi że im i czeka na zakolejkowanie. A ja sam też czekam na Basie. Widziałam ja za raz po wyjęciu przez 10 minut. Ale jestem slabaaaa też tak mialyscie? Basiunia jest zupelnie inna od Natusi. Ma duuuze usta :)
Ja byłam słaba bo kuwa cały dzień na głodnego byłam 😡. A wieczorem jak miałam pionizację to z tego wszystkiego cała się trzęsłam i spocilam

Do góry