reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja byłam słaba bo kuwa cały dzień na głodnego byłam 😡. A wieczorem jak miałam pionizację to z tego wszystkiego cała się trzęsłam i spocilam
Ty wiesz jak ja teraz sie poce -jak szczur🐀(to mysz szczura nie ma😅).Wczesniej ciagle mi zimno bylo a od poridu latam w krotkim rekawku a na dwor wychodze w kortce i krotku rekaw a i tak upocona.Moze to juz menopauza🥴🤪

reklama
Będzie zdjęcie. Na sali anestezjolog mi że im i czeka na zakolejkowanie. A ja sam też czekam na Basie. Widziałam ja za raz po wyjęciu przez 10 minut. Ale jestem slabaaaa też tak mialyscie? Basiunia jest zupelnie inna od Natusi. Ma duuuze usta :)
No znieczulenie schodzi to czujesz duże osłabienie... No to jest szok że rodzone rodzeństwo a takie różne od siebie. Przyniosą ją dzis jeszcze? Dlaczego tak Was rozdzielają? Baski mają duże usta ;) do całowania 😜

Jesteśmy razem :) już powiedziałam wszystkim że nie karmię piersią. Tutaj w matce polce jest naprawdę super. Asus żebyś Ty mnie widziała tak że dwie godziny po cięciu. Tak mną telepalo że całe łóżko chodzilo. Teraz już jest dobrze, co 4 godziny dostaje morfine A w międzyczasie paracetamol w kroplowce. I już udało się chociaż na bok odwrócić. Na ta jedna nic poprosiłam żeby mi ja przypilnowali bo ja się jeszcze boję. Słaba strasznie jestem. A to mój mały SZOGUN ;)

Jesteśmy razem :) już powiedziałam wszystkim że nie karmię piersią. Tutaj w matce polce jest naprawdę super. Asus żebyś Ty mnie widziała tak że dwie godziny po cięciu. Tak mną telepalo że całe łóżko chodzilo. Teraz już jest dobrze, co 4 godziny dostaje morfine A w międzyczasie paracetamol w kroplowce. I już udało się chociaż na bok odwrócić. Na ta jedna nic poprosiłam żeby mi ja przypilnowali bo ja się jeszcze boję. Słaba strasznie jestem. A to mój mały SZOGUN ;)
Jeju, jaka piękna!!! ❤❤❤❤❤
Co Ty na tym usg widziałaś to ja nie wiem 🤣

Gratulacje😁cala Natalka🙂

Wow, całkiem inna niż Natalka 😊. Mega fajniutka jest ❤️
No co ci powiedzieć mysza... Szczerze wpółczuję tego bólu 😔. Nie chciałabym tego znów przeżyć 😔. Kilka dni i będzie dobrze ❤️

gratulacje. Sliczna 🙂

reklama
Do góry