Ty wiesz jak ja teraz sie poce -jak szczur(to mysz szczura nie ma).Wczesniej ciagle mi zimno bylo a od poridu latam w krotkim rekawku a na dwor wychodze w kortce i krotku rekaw a i tak upocona.Moze to juz menopauzaJa byłam słaba bo kuwa cały dzień na głodnego byłam . A wieczorem jak miałam pionizację to z tego wszystkiego cała się trzęsłam i spocilam
reklama
A mi znów zimno jest po porodzie . Na odwrótTy wiesz jak ja teraz sie poce -jak szczur(to mysz szczura nie ma).Wczesniej ciagle mi zimno bylo a od poridu latam w krotkim rekawku a na dwor wychodze w kortce i krotku rekaw a i tak upocona.Moze to juz menopauza
Kachar
Fanka BB :)
A ja w ciągu dnia siedzę w bluzie i pod kocem, a w nocy pocę się jak choleraA mi znów zimno jest po porodzie . Na odwrót
Aduś16
No znieczulenie schodzi to czujesz duże osłabienie... No to jest szok że rodzone rodzeństwo a takie różne od siebie. Przyniosą ją dzis jeszcze? Dlaczego tak Was rozdzielają? Baski mają duże usta do całowaniaBędzie zdjęcie. Na sali anestezjolog mi że im i czeka na zakolejkowanie. A ja sam też czekam na Basie. Widziałam ja za raz po wyjęciu przez 10 minut. Ale jestem slabaaaa też tak mialyscie? Basiunia jest zupelnie inna od Natusi. Ma duuuze usta
bazylia128
Jesteśmy razem już powiedziałam wszystkim że nie karmię piersią. Tutaj w matce polce jest naprawdę super. Asus żebyś Ty mnie widziała tak że dwie godziny po cięciu. Tak mną telepalo że całe łóżko chodzilo. Teraz już jest dobrze, co 4 godziny dostaje morfine A w międzyczasie paracetamol w kroplowce. I już udało się chociaż na bok odwrócić. Na ta jedna nic poprosiłam żeby mi ja przypilnowali bo ja się jeszcze boję. Słaba strasznie jestem. A to mój mały SZOGUN
DagLer
Jeju, jaka piękna!!! ❤❤❤❤❤Jesteśmy razem już powiedziałam wszystkim że nie karmię piersią. Tutaj w matce polce jest naprawdę super. Asus żebyś Ty mnie widziała tak że dwie godziny po cięciu. Tak mną telepalo że całe łóżko chodzilo. Teraz już jest dobrze, co 4 godziny dostaje morfine A w międzyczasie paracetamol w kroplowce. I już udało się chociaż na bok odwrócić. Na ta jedna nic poprosiłam żeby mi ja przypilnowali bo ja się jeszcze boję. Słaba strasznie jestem. A to mój mały SZOGUN
Co Ty na tym usg widziałaś to ja nie wiem
Gratulacjecala NatalkaJesteśmy razem już powiedziałam wszystkim że nie karmię piersią. Tutaj w matce polce jest naprawdę super. Asus żebyś Ty mnie widziała tak że dwie godziny po cięciu. Tak mną telepalo że całe łóżko chodzilo. Teraz już jest dobrze, co 4 godziny dostaje morfine A w międzyczasie paracetamol w kroplowce. I już udało się chociaż na bok odwrócić. Na ta jedna nic poprosiłam żeby mi ja przypilnowali bo ja się jeszcze boję. Słaba strasznie jestem. A to mój mały SZOGUN
Wow, całkiem inna niż Natalka . Mega fajniutka jestJesteśmy razem już powiedziałam wszystkim że nie karmię piersią. Tutaj w matce polce jest naprawdę super. Asus żebyś Ty mnie widziała tak że dwie godziny po cięciu. Tak mną telepalo że całe łóżko chodzilo. Teraz już jest dobrze, co 4 godziny dostaje morfine A w międzyczasie paracetamol w kroplowce. I już udało się chociaż na bok odwrócić. Na ta jedna nic poprosiłam żeby mi ja przypilnowali bo ja się jeszcze boję. Słaba strasznie jestem. A to mój mały SZOGUN
No co ci powiedzieć mysza... Szczerze wpółczuję tego bólu . Nie chciałabym tego znów przeżyć . Kilka dni i będzie dobrze
nieagatka
gratulacje. SlicznaJesteśmy razem już powiedziałam wszystkim że nie karmię piersią. Tutaj w matce polce jest naprawdę super. Asus żebyś Ty mnie widziała tak że dwie godziny po cięciu. Tak mną telepalo że całe łóżko chodzilo. Teraz już jest dobrze, co 4 godziny dostaje morfine A w międzyczasie paracetamol w kroplowce. I już udało się chociaż na bok odwrócić. Na ta jedna nic poprosiłam żeby mi ja przypilnowali bo ja się jeszcze boję. Słaba strasznie jestem. A to mój mały SZOGUN
reklama
bazylia128
Warka Ty masz Nan Opti pro?Wow, całkiem inna niż Natalka . Mega fajniutka jest
No co ci powiedzieć mysza... Szczerze wpółczuję tego bólu . Nie chciałabym tego znów przeżyć . Kilka dni i będzie dobrze