reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Szanse małe, że wyjdzie ok aleee nie ma co się za bardzo zamartwiać. Wizyta u diabetologa Ci pomoże ,bo prawdopodobnie wskaże Ci jak postępować z tym cukrem. Chodzi o to żeby dziecko nie uroslo za duże albo zeby później nie miało problemu z cukrem także spokojnie cukier to raczej nie powód żeby nie donosić ciąży. Ja przed ciążą mialalm takie cukry na czczo jak Ty i nikt nie zwracał na to uwagi a w ciąży już było źle że względu na dziecko. I na krzywej wyszedł mi tylko za wysoki cukier na czczo ale wizyty u diabetologa musiałam regularnie co miesiąc odbywać już do końca nawet jak cukier był ok i wiadomo było od czego.
A probowalas sposobu z tą późną kolacją?
no nie licze na to ze przy krzywej nagle wyjdzie mi na czczo ok. Bo niby czemu....

tak, o 22 kanapkę z chleba zytniego salaty chudej wedliny papryka pomidor ogorki kiszone.... i w domu na glukometrze o 6.20 - 90, w labo o 7.30 - 102 🤦‍♀️

Poprzednio zjadlam o 19.15 kolacje. a na drugi dzien w domu 7.30 - 99, w labo 103...

reklama
W drugiej i kolejnej ciąży szybciej się czuje ruchy. Ja się zastanawiam jak to jest czuć ruchy 2 dzieci. Dla mnie to jakiś kosmos bo Baska jak da czasu to cały brzuch wywraca mi się do góry nogami. Kochana tyle razy miałam się zapytać jak w tym roku twój ogród i różyczki?
Właśnie trzeba było nosić małego dziada na rękach z 1,5 godziny 🤦. I jeszcze coś tam się teraz rzuca w łóżeczku 🥴
A z ogrodem to będzie dużo pracy na wiosnę bo na jesień nic nie robiłam. Może w kwietniu mały pozwoli choć na podstawowe prace🤔. Najwyżej nie obetnę róż i będą większe chaszcze. Mnie to już chyba nic nie rusza bo ten je.bany kret mi wszystko ryje od jesieni 🥴. Nawet nauczyłam się patrzeć na te kopce bez emocji 🙄

a ja pamiętam ze kawy nie może się napić, tylko lata i chwasty wyrywa hehe. Muszę kiedyś wrzucić fotkę mojego ogrodu, jeny nie wiem jak tam będę żyła, ściernisko, przeprowadzamy się za jakieś dwa miesiące.
Aj tam ściernisko - ja ci zazdroszczę 🤩 Spójrz na to inaczej. Przekopiesz wszystko i juz masz czyste pole do popisu 🤩. Ale ja bym tak chciała 🤩 Znów mieć pusto i od nowa sobie wszystko posadzić 🤩

Tęsknię często też za starym życiem. Najbardziej za bieganiem, długimi kapielami, lampka i dwoma lampka i winka :) uroda i figura :) praca i zamieszaniem. Nawet z Łukaszem jest teraz trochę inaczej. A już najbardziej tęsknię za tym Jak to jest nie być w ciąży:) przecież ja dwa lata ciurkiemw ciąży jestem;)
Bo ty to taka zachłanna jesteś 😂. Od razu sobie drugie zrobiłaś 😂. Psiocha swedziala i są efekty 😂

no nie licze na to ze przy krzywej nagle wyjdzie mi na czczo ok. Bo niby czemu....

tak, o 22 kanapkę z chleba zytniego salaty chudej wedliny papryka pomidor ogorki kiszone.... i w domu na glukometrze o 6.20 - 90, w labo o 7.30 - 102 🤦‍♀️

Poprzednio zjadlam o 19.15 kolacje. a na drugi dzien w domu 7.30 - 99, w labo 103...
Czyli właściwie bez różnicy. Szukaj dobrego diabetologa 😉

Czyli właściwie bez różnicy. Szukaj dobrego diabetologa, będzie dobrze 😉

Ostatnia edycja:
reklama
Tyle ciuchów wyrzucilam. Sukienka rozm 34 😂😂😂 nie ma się conoszukiwac już raczej nie wejdę. @Fredka A pamiętasz jak kiedyś robilam porzadek w szafie i pojechalam samochodem wrzucic ubrania do tego wielkiego kosza z PCPR i razem z ubraniami wrzuciłam kluczyki od samochodu :) U mnie teraz zamiast sukienek króluje takie pączusie:)

Załączniki

• 20220128_093208.jpg
    20220128_093208.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 92
  • 20220128_093247.jpg
    20220128_093247.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 92
  • 20220122_190732.jpg
    20220122_190732.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 93
Do góry