reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wow, i tak szybko czujesz ruchy? Ale extra ❤️. Ja czekałam jakoś do 20 tygodnia na ruchy i w sumie jak poczułam to nie byłam pewna czy to już jest to🤔
Pisałam, że ze mną na sali leżała kobitka z bliźniakami? Urodziła je przez planowane CC w skonoczym 39 tygodniu ❤️. Pięknie donosiła, co nie? I takie małe dwie krewetki sobie leżały, chłopczyk i dziewczynka❤️
Może to kwestia że to moja kolejna ciąża to wiem czego się spodziewać. Może to kwestia że jest dwójka, ciaśniej mają to i bardziej czuje.

39tc bliźniaczej to wynik marzenie.

Jak tam wam w domku? ❤

reklama
Lepiej nam tutaj napisz jak mąż zareagował na synka, mój się wzruszył, a to rzadki widok.
No i jak zwierzaki, zwłaszcza kot szpieg🤭
Wiesz, mój mąż to taka harda i skryta w uczuciach jaszczurka. Taki trochę wrednawy też jest 😂. Ale ze mnie żona 😂
No i on w szpitalu jak położna dała mu ten fotelik z ubranym Kajtusiem to dał mi szybko całusa i nie mogł przestać patrzeć na małego. Łezki mu poleciały ❤️. A ja chyba tylko 2 razy w życiu widziałam jak mój mąż płakał

Ostatnia edycja:
Wow, i tak szybko czujesz ruchy? Ale extra ❤️. Ja czekałam jakoś do 20 tygodnia na ruchy i w sumie jak poczułam to nie byłam pewna czy to już jest to🤔
Pisałam, że ze mną na sali leżała kobitka z bliźniakami? Urodziła je przez planowane CC w skonoczym 39 tygodniu ❤️. Pięknie donosiła, co nie? I takie małe dwie krewetki sobie leżały, chłopczyk i dziewczynka❤️
W drugiej i kolejnej ciąży szybciej się czuje ruchy. Ja się zastanawiam jak to jest czuć ruchy 2 dzieci. Dla mnie to jakiś kosmos bo Baska jak da czasu to cały brzuch wywraca mi się do góry nogami. Kochana tyle razy miałam się zapytać jak w tym roku twój ogród i różyczki?

W drugiej i kolejnej ciąży szybciej się czuje ruchy. Ja się zastanawiam jak to jest czuć ruchy 2 dzieci. Dla mnie to jakiś kosmos bo Baska jak da czasu to cały brzuch wywraca mi się do góry nogami. Kochana tyle razy miałam się zapytać jak w tym roku twój ogród i różyczki?
haha ja też miała napisać, Fredka będzie zajęta tej wiosny chwasty będą miały raj.

Wiesz, mój mąż to taka harda i skryta w uczuciach jaszczurka. Taki trochę wrednawy też jest 😂. Ale ze mnie żona 😂
No i on w szpitalu jak położna dała mu ten fotelik z ubranym Kajtusiem to dał mi szybko całusa i nie mogłem przestać patrzeć na małego. Łezki mu poleciały ❤️. A ja chyba tylko 2 razy w życiu widziałam jak mój mąż płakał
Ja to nazywam-emocjonalne drewno😅taki moj maz jest🥴 ale kocha Misie nad zycie❤

a ja pamiętam ze kawy nie może się napić, tylko lata i chwasty wyrywa hehe. Muszę kiedyś wrzucić fotkę mojego ogrodu, jeny nie wiem jak tam będę żyła, ściernisko, przeprowadzamy się za jakieś dwa miesiące.
O jaaa to dawaj zdjęcie koniecznie. Jak ty to ogarniadz wszystko. Maz, dzieci, mieszkanie, ogród, dom, praca!!!!! Dieta:)

reklama
Tak jak moje lobuzy,tesknie strasznie za tym czasem jak sie urodzily i byly malenkie.😘

Do góry