reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wow, i tak szybko czujesz ruchy? Ale extra ❤️. Ja czekałam jakoś do 20 tygodnia na ruchy i w sumie jak poczułam to nie byłam pewna czy to już jest to🤔
Pisałam, że ze mną na sali leżała kobitka z bliźniakami? Urodziła je przez planowane CC w skonoczym 39 tygodniu ❤️. Pięknie donosiła, co nie? I takie małe dwie krewetki sobie leżały, chłopczyk i dziewczynka❤️
Może to kwestia że to moja kolejna ciąża to wiem czego się spodziewać. Może to kwestia że jest dwójka, ciaśniej mają to i bardziej czuje.

39tc bliźniaczej to wynik marzenie.

Jak tam wam w domku? ❤

reklama
Lepiej nam tutaj napisz jak mąż zareagował na synka, mój się wzruszył, a to rzadki widok.
No i jak zwierzaki, zwłaszcza kot szpieg🤭
Wiesz, mój mąż to taka harda i skryta w uczuciach jaszczurka. Taki trochę wrednawy też jest 😂. Ale ze mnie żona 😂
No i on w szpitalu jak położna dała mu ten fotelik z ubranym Kajtusiem to dał mi szybko całusa i nie mogł przestać patrzeć na małego. Łezki mu poleciały ❤️. A ja chyba tylko 2 razy w życiu widziałam jak mój mąż płakał

Ostatnia edycja:
Wow, i tak szybko czujesz ruchy? Ale extra ❤️. Ja czekałam jakoś do 20 tygodnia na ruchy i w sumie jak poczułam to nie byłam pewna czy to już jest to🤔
Pisałam, że ze mną na sali leżała kobitka z bliźniakami? Urodziła je przez planowane CC w skonoczym 39 tygodniu ❤️. Pięknie donosiła, co nie? I takie małe dwie krewetki sobie leżały, chłopczyk i dziewczynka❤️
W drugiej i kolejnej ciąży szybciej się czuje ruchy. Ja się zastanawiam jak to jest czuć ruchy 2 dzieci. Dla mnie to jakiś kosmos bo Baska jak da czasu to cały brzuch wywraca mi się do góry nogami. Kochana tyle razy miałam się zapytać jak w tym roku twój ogród i różyczki?

W drugiej i kolejnej ciąży szybciej się czuje ruchy. Ja się zastanawiam jak to jest czuć ruchy 2 dzieci. Dla mnie to jakiś kosmos bo Baska jak da czasu to cały brzuch wywraca mi się do góry nogami. Kochana tyle razy miałam się zapytać jak w tym roku twój ogród i różyczki?
haha ja też miała napisać, Fredka będzie zajęta tej wiosny chwasty będą miały raj.

Wiesz, mój mąż to taka harda i skryta w uczuciach jaszczurka. Taki trochę wrednawy też jest 😂. Ale ze mnie żona 😂
No i on w szpitalu jak położna dała mu ten fotelik z ubranym Kajtusiem to dał mi szybko całusa i nie mogłem przestać patrzeć na małego. Łezki mu poleciały ❤️. A ja chyba tylko 2 razy w życiu widziałam jak mój mąż płakał
Ja to nazywam-emocjonalne drewno😅taki moj maz jest🥴 ale kocha Misie nad zycie❤

a ja pamiętam ze kawy nie może się napić, tylko lata i chwasty wyrywa hehe. Muszę kiedyś wrzucić fotkę mojego ogrodu, jeny nie wiem jak tam będę żyła, ściernisko, przeprowadzamy się za jakieś dwa miesiące.
O jaaa to dawaj zdjęcie koniecznie. Jak ty to ogarniadz wszystko. Maz, dzieci, mieszkanie, ogród, dom, praca!!!!! Dieta:)

reklama
Tak jak moje lobuzy,tesknie strasznie za tym czasem jak sie urodzily i byly malenkie.😘

Do góry