reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
I jak tam, już lepiej?

Hej, dziękuję że pytasz ale niestety nic nie jest lepiej.. Bylam dzisiaj u położnej ale ona powiedziała że nie wie od czego to może być i ze nie moze mi pomóc..
Mialam rozmowe przez tel. Z doktorem z przychodni ale on też nie potrafi mi pomóc a przyjąć mnie nie może ze względu na covid.. I jutro ma znowu jakis inny doktor dzwonic... Szkoda gadac ☹️

Hej, dziękuję że pytasz ale niestety nic nie jest lepiej.. Bylam dzisiaj u położnej ale ona powiedziała że nie wie od czego to może być i ze nie moze mi pomóc..
Mialam rozmowe przez tel. Z doktorem z przychodni ale on też nie potrafi mi pomóc a przyjąć mnie nie może ze względu na covid.. I jutro ma znowu jakis inny doktor dzwonic... Szkoda gadac ☹️

I rety, co za zasady... A to ty masz covid czy chodzi o ogólne restrykcje?
Przecież z covidem w ciąży też należy ci się opieka tylko w specjalistycznym szpitalu...

Daj znać co ci dzisiaj lekarz powie. A jak maluszek? Który to już tydzień?

I rety, co za zasady... A to ty masz covid czy chodzi o ogólne restrykcje?
Przecież z covidem w ciąży też należy ci się opieka tylko w specjalistycznym szpitalu...

Daj znać co ci dzisiaj lekarz powie. A jak maluszek? Który to już tydzień?

Nie no ja nie mam covida właśnie 😕
Kij wie co oni mają za problem... Maja dzwonic o 12.00 zobaczymy co mi powiedzą.. Maleństwo sie rusza więc ok, dzisiaj 38+5 tydzień, więc jeszcze chwilka i juz sie pojawi 😊 Może wtedy mnie zbadaja i zobaczą co z tą głową... ☹️ Nawala mnie cały czas..

Nie no ja nie mam covida właśnie 😕
Kij wie co oni mają za problem... Maja dzwonic o 12.00 zobaczymy co mi powiedzą.. Maleństwo sie rusza więc ok, dzisiaj 38+5 tydzień, więc jeszcze chwilka i juz sie pojawi 😊 Może wtedy mnie zbadaja i zobaczą co z tą głową... ☹️ Nawala mnie cały czas..

A to już blisko u ciebie!

Trzymam kciuki żebyś trafiła na lepszego lekarza! Dawaj znać co u ciebie

I jak się czujesz? Co lekarz powiedział?

I jak Maluszek, nie chce wychodzić? Mój siedzi twardo mimo, że termin był na poniedziałek 😏

@Aduś16 co u ciebie? Jak się czujesz? Jak twoja szyjka?

Ojaaa, Ty już po terminiee 😱
Kiedy będziesz miała wywolanie?? Trzymam mocno kciuki oby szybko poszło i jak najmniej boleśnie 😘
Lekarze nie wiedzą co to moze byc, boli nadal głowa, po paracetamolu troszke przechodzi, bylam na pobraniu krwi i czekam na wyniki...
Moja mała też nie chce jeszcze sie wykluć, nie spieszy jej sie 😁

reklama
I jak się czujesz? Co lekarz powiedział?

I jak Maluszek, nie chce wychodzić? Mój siedzi twardo mimo, że termin był na poniedziałek 😏

@Aduś16 co u ciebie? Jak się czujesz? Jak twoja szyjka?
Szyjka dluga 37mm i zaszyta ale 2 dni po zabiegu mialam krwotok, od tego czasu leze plackiem bo mam krwiaka między szyjka a dzieckiem.. zrobił się przez ten zabieg :( we wtorek miał 48mm x 18mm i nadal sie oproznia

Do góry