My mieliśmy 2 zarodki. Teraz umawiam sie na 2 transfer ostatniego zarodka,więc głęboko wierze ze tym razem się uda...3 transfer , mieliśmy 5 zarodków ale 2 niestety nie rozmroziły się poprawnie . Ten jest ostatni
reklama
Deess.
Fanka BB :)
trzeba wierzyć !My mieliśmy 2 zarodki. Teraz umawiam sie na 2 transfer ostatniego zarodka,więc głęboko wierze ze tym razem się uda...
Dokladnietrzeba wierzyć !
Deess.
transferujecie jeszcze w lipcu ?Dokladnie
Myślę że nie zdążymy.raczej będzie to początek sierpniatransferujecie jeszcze w lipcu ?
Deess.
to już niedługo ten czas tak okropnie szybko leci że szokMyślę że nie zdążymy.raczej będzie to początek sierpnia
Dokladnie tak No niedługo, muszę ustalić z lekarzem tylko nowy protokół, bonprzy pierwszym transferze brałam tylko progesteron , a transfer miałam na cyklu naturalnym i nie wiem jak teraz bedzieto już niedługo ten czas tak okropnie szybko leci że szok
Orchidea93
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny a co Wam lekarz polecił na wzrost endometrium. Ja dziś byłam na wizycie endom. 2.5 w poniedziałek jade jeszcze raz. Jeżeli nie wzrośnie to w tym cyklu nie będzie transferu :/ . Biorę kwas foliowy witaminę B12 i D można coś jeszcze brać?
Deess.
mi nic , a miałam transfer w cyklu naturalnym . Moje endo Nie było jakieś super , finalnie miało 8 cm . Jadłam sporo orzechów i pozwoliłam sobie na lampkę wina czerwonegoHej dziewczyny a co Wam lekarz polecił na wzrost endometrium. Ja dziś byłam na wizycie endom. 2.5 w poniedziałek jade jeszcze raz. Jeżeli nie wzrośnie to w tym cyklu nie będzie transferu :/ . Biorę kwas foliowy witaminę B12 i D można coś jeszcze brać?
reklama
Orchidea93
Zaangażowana w BB
mi nic , a miałam transfer w cyklu naturalnym . Moje endo Nie było jakieś super , finalnie miało 8 cm . Jadłam sporo orzechów i pozwoliłam sobie na lampkę wina czerwonego