nieagatka
Fanka BB :)
A te badania ktore pokazalas pani doktor to byly robione niedlugo przed wizyta czy jakis czas wczesniej. Bo u mnie chcieli miec w moare nowe badania. Np przy drugim podejsciu robilam badania w czerwcu, wizyte mialam w sierpniu i juz nie musialam nic powtarzac. Zanioslam moje badania hormonow, amh i meza wyniki badania nasienia.powiedzcie mi jescze tak na podsumowanie. W klinice leczenia nieplodnosci byłam raz. miałam badanie usg i pokazałam amh ibadanie nasienia. Pani doktor powiedziała ze jak jestem gotowa na in vitro moge przyjsc na stymulacje na pocztaku nowego cyklu. Czy ta pani doktor nie powinna mnie bardziej zbadac np wlasnie aby wiedziec jak stymulowac itp. Czy ja moge juz isc zaczac cała procedure jak tak naprawde nikt z nami nie rozmawiał jak to bedzie u nas wygladalo? Czy powinnam sie umowić na jescze jedna wizyte przed stymulacją? Co powinnam wiedziec przed? Co ustalic z pania doktor? Jak to u was wyglądało? Czy konsultowałyscie w kilku klinikach przed przystąpieniem?
Natomiast przed pierwsza procedura ode mnie wymagano badan kariotypu mojego i meza, histero, a sam wywiad trwal 2h.