reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A wiezz kto to ostatnio reklamowal?Nasza "ulubienica"z Rolnika-Bardowska🤦‍♀️Na wsztstkim hajs trzepie😁
No dawaj fotke jestem ciekawa😃
hehehehehehehehehehe wiiieeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm wlasnie od niej to zgapilam ;) ale ona chyba wspolracuje z ta firma bo teklamowala nawet chusteczki nawilzane ;) Eh ty to normalnie czytasz mi w myslach ;)

reklama
niunka ale ty masz katar taki cieknący? Bo mnie znowu bardzo zatyka - nie ma zadnek kozyw nosie juz od bardzo dlugiego czasu ;) Co ja juz cuduje ztym nosem i woda morska w sprayuo i sol fizjologiczna i inhalacje ;) i tak mi sei zrobilo po tym jak stracilam wech i smka przez covid. To podobno moze sie utrzymywac. Co do psioczenia to mysle ze byloby dziwne gdyby bylo odwrotnie. Wiekszosc pewnie zle znosi mdlosci czy bole glowy tylko nie wszystkie sie przyznaja ;) Juz widze jak ktos wymiotuje, przed oczami biale plamy od cisnienia ale oooooo jak wspaniale ;) ja mam problemy z zylami bo mnie bola, czasami nie mam czucia w nadgarstkach, bola mnie kolana i juz nie wspomne jak mnie cale cialo swedzialo ;) A to co sie dzieje w mojej glowie to juz wogole kosmos ;)
Cieknacy katar.Ciagle mi cieknie z nosa mam chrype i nie moge sie dosmarkac😪stad te wymioty.

hehehehehehehehehehe wiiieeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm wlasnie od niej to zgapilam ;) ale ona chyba wspolracuje z ta firma bo teklamowala nawet chusteczki nawilzane ;) Eh ty to normalnie czytasz mi w myslach ;)
Hehehe
Ona nawet dom zbudowala za reklamy-tego akurat jej zazdroszcze.
Poza tym jak czytam komentarze tych jej fanek jaki to jej synek madry to stwerdzam ze chyba nie znaja madrych dzieci bo on to nic sam z siebie nie mowi tylko powtarza po nich.Wiem ze nie powinno sie zle mowic o dzieciach-bede sie smazyc w piekle za to🥴

Hehehe
Ona nawet dom zbudowala za reklamy-tego akurat jej zazdroszcze.
Poza tym jak czytam komentarze tych jej fanek jaki to jej synek madry to stwerdzam ze chyba nie znaja madrych dzieci bo on to nic sam z siebie nie mowi tylko powtarza po nich.Wiem ze nie powinno sie zle mowic o dzieciach-bede sie smazyc w piekle za to🥴
tez to zauwazylam - denerwuje mnie jej mimika twarzy no i nie wiem czemu dalej ja ogladam hehehehe nie moge ostatnio znalezc ikonek w komentarzach i dlatego ciagle hehehuje ale ten dom ma wypasiony no i nie zapominaj o tym ze sama ksiazki napisala dla dzieci ;) A i Grzeniu moim zdaniem tez jakos tak zdziadzial ;)

reklama
Do góry