Mama_z_invitro
Fanka BB :)
DziękujęPodwójna radość!!! Gratulacje
Kiedy połówkowe?
14.10 mam obciążenie glukoza i być może lekarz mi zrobi badanie, a jeśli nie to tydzień później
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęPodwójna radość!!! Gratulacje
Kiedy połówkowe?
Jak tam? Siedzi Hania grzecznie?Witajcie nowe dziewczyny [emoji3590]
Piękny czas przed Wami [emoji3590] nim się obejrzycie, będzie już końcówka [emoji3590]
No siedzi, tak się wszystko uspokoiło,że szok. Właśnie przed chwilą dzwoniła moja dr i się pytała czemu w weekend nie przyjechałam rodzic powiedziała,że już mam sobie chodzić, jeździć, spacery długie bo już skończyłam 38tc. . Dziś mam wizytę to zobaczymy co tam Hania pokaże.Jak tam? Siedzi Hania grzecznie?
Bo ja obstawiam 6.10 [emoji16]
Daj znać po wizycie [emoji3526]No siedzi, tak się wszystko uspokoiło,że szok. Właśnie przed chwilą dzwoniła moja dr i się pytała czemu w weekend nie przyjechałam rodzic [emoji23] powiedziała,że już mam sobie chodzić, jeździć, spacery długie bo już skończyłam 38tc. . Dziś mam wizytę to zobaczymy co tam Hania pokaże.
O proszę prowadzą taka galerie???Daj znać po wizycie [emoji3526]
Często tak jest, że wydaje się, że porod jest tuż tuż, a potem przychodzi data i nic [emoji23]
Do mnie właśnie moja klinika zadzwoniła zrobić wywiad poporodowy i proszą o zdjęcie Inki [emoji4]
Moja klinika też pisała po porodzie żeby dać znać co i jak i też o zdjęcie prosiliDaj znać po wizycie [emoji3526]
Często tak jest, że wydaje się, że porod jest tuż tuż, a potem przychodzi data i nic [emoji23]
Do mnie właśnie moja klinika zadzwoniła zrobić wywiad poporodowy i proszą o zdjęcie Inki [emoji4]
Chyba to dla nich, bo pamiętam, że jak się Lila urodzila to też dzwonili, wypytywali o porod, o to czy grzeczna i czy mogę wysłać zdjęcie. Więc wysłałam i dostałam zwrotkę z zachwytami jaka to ona cudna [emoji38][emoji3059]O proszę prowadzą taka galerie???
Gratulacje kochani! Śliczny Wiktorek witamy na świecie dużo zdrowia i siłWitamy się z Wiktorkiem po drugiej stronie brzuszka. Mały urodził się 25.09 o 5:19 przez cc, waga 3250g - mierzą później żeby na sile stawów nie rozszerzać.
Nie było łatwo, zaliczylam wszystkie możliwe etapy porodów. W środę założyli balonik i wróciłam do domu, w czwartek o 7 rano na oddział, tabletki na rozmiękczenie szyjki, odejście wód, zaczęły się skurcze, niestety bez postępu rozwarcia, 6h skurczy bez znieczulenia. Potem decyzja o oxytocyne i moja decyzja o zzo. W 3h rozwarcie doszło do 10cm i parte skurcze, partych około 5h z przerwami o decyzja o vacum. Niestety i to się nie powiodło - mały się zaklinował i decyzja o cesarce
W międzyczasie problemy z tętnem maluszka.... No mieliśmy pełno przebojów
Oczywiście nie dałam zdjęcia Zobacz załącznik 1180535Zobacz załącznik 1180536