reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć dziewczyny 🙂 przygarniecie mnie z innego forum tzn po invitro ? Niektóre pewnie mnie kojarzą a niektóre wcale weic mała historia o mnie...
Moja walka o starania trwała kilka ciężkich lat, inseminacje, dwie procedury invitro, dwie stymulację, poronienia... I ciaza moja teraz ktroa ma 10 tc 😉
Jeszcze troszkę nie wierze, boję się i ogólnie czekam jak na szpilkach na badanie prenatalne które mam 9 października 🙂 brzuszek rośnie, mdłości są więc objawy jak to powedzial Dr zrowej ciąży.
Miło będzie powymieniać się doświadczeniami i nowosciami a co ważniejsze cennymi radami 😉
Wszystkim tu obecnym gratuluję i wspólnie czekajmy do rozwiązania naszych małych serduszek ❤

Gratulacje!! Witamy u nas.
Pisz na kiedy masz termin! 😉
No i kiedy mamy trzymać kciuki za prenatalne 😁

Prenatalne na 9 października, a termin mam wstępnie na marzec dokładnie będę wiedzieć na badaniu 09.10 🙂
Dzieki za miłe przywitanie 😘
Witam w grupie i gratuluję ciąży☺.
W pierwszej ciąży po takich przejściach to chyba normalne, że reaguje się stresem na każde najmniejsze ukłucie. Jak masz możliwość to korzystaj i odpoczywaj☺.
Ps. Ja mam termin na 17 marca a leci już 16tc, więc u Ciebie będzie to raczej końcówka kwietnia😉.

Witam w grupie i gratuluję ciąży[emoji5].
W pierwszej ciąży po takich przejściach to chyba normalne, że reaguje się stresem na każde najmniejsze ukłucie. Jak masz możliwość to korzystaj i odpoczywaj[emoji5].
Ps. Ja mam termin na 17 marca a leci już 16tc, więc u Ciebie będzie to raczej końcówka kwietnia[emoji6].
Woooow już 16tc?
Znasz już plec? :)
Marzec jest super, moja Lilka jest z 27.03.[emoji177]

Prenatalne na 9 października, a termin mam wstępnie na marzec dokładnie będę wiedzieć na badaniu 09.10 [emoji846]
Dzieki za miłe przywitanie [emoji8]
Witamy! Gratulujemy! I trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.

Ciesz się ciąża, bo szybko czas leci [emoji6]

Pierwsza ciąża to stan, w którym każde kłucie jest zmartwieniem, ale to normalne. [emoji8]
Woooow już 16tc?
Znasz już plec? :)
Marzec jest super, moja Lilka jest z 27.03.[emoji177]
Witam w grupie i gratuluję ciąży[emoji5].
W pierwszej ciąży po takich przejściach to chyba normalne, że reaguje się stresem na każde najmniejsze ukłucie. Jak masz możliwość to korzystaj i odpoczywaj[emoji5].
Ps. Ja mam termin na 17 marca a leci już 16tc, więc u Ciebie będzie to raczej końcówka kwietnia[emoji6].
Ja też mam marcowe dziecię [emoji7] łobuz straszny, ale kochany

Witamy! Gratulujemy! I trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.

Ciesz się ciąża, bo szybko czas leci [emoji6]

Pierwsza ciąża to stan, w którym każde kłucie jest zmartwieniem, ale to normalne. [emoji8]Ja też mam marcowe dziecię [emoji7] łobuz straszny, ale kochany

Nooo nerwy są okropne, coś kuje długo boli dłużej zaraz się kładę i leżę jak Kłoda, a to pachwiny bolą i stres potęguje 🤦‍♀️
Już jestem siwa od nie farbowanie przez te dwa miesiace a jeszcze miesiąc to będę jak gołąb wyglądać 😂

reklama
Do góry