reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Barburka, Red Hot
Czy Wasze dzieciaki już się przemieszczają?
tzn? No Martyna od 2 tygodni już się obraca z pleców na brzuszek i jakiś dłuższy czas "kręci się" np w łóżeczku, że nagle znajduje ją w poprzek.
tzn? No Martyna od 2 tygodni już się obraca z pleców na brzuszek i jakiś dłuższy czas "kręci się" np w łóżeczku, że nagle znajduje ją w poprzek.
No właśnie nie wiem jak powinno być, a Jasiek obracać się nie chce. Jak jest na plecach to ciągnie się za stopy i próbuje ściągnąć skarpetki żeby je zjeść, a jak jest na brzuchu to lata na pępku (nogi do góry, ręce szeroko w górze i ćwiczy równowagę). Leniuszek z niego, albo mama go za bardzo wyręcza i nie czuje potrzeby.Moja Anastazja przewraca się z plecków na Brzuszek ale tylko przez jeden Boczek tak robi i jeszcze nie wraca z brzuszka na plecy i jakoś tak trochę pełza po macie ale też nie za dużo A jak to wygląda u ciebie? czy dziecko prawie pięciomiesięczne powinno być bardziej „obrotowe”
A jaBarburka, Red Hot
Czy Wasze dzieciaki już się przemieszczają?
Mój pelza jeszcze nieporadnie ale tylkiem i nogami coś tam dziala
Daj mu czas przyjdzie dzień w którym zaskoczy Cię jak się zacznie obracać. Mój nie chciał nawet na bok. Przyszedł dzień że w ta i w drugą. Następnego dnia już na boki się sam wyginal A teraz się obraca na brzuch ale słabo mu idzie w drugą stronę. Skoro ciągnie stopy to jest na dobrej drodze do przewrotu na boczek. Mój cyckal założone skarpetki na stopę. Trochę wyciagnal i sięgnął. Musisz mieć na uwadze że każde dziecko ma swój własny rytm. Moj Siostrzeniec siedział na swoje 6 miesięcy. Męża siostrzeniec dopiero na 8 i to jeszcze słabo. Dla nich jeden dzień to kamień milowy w ich krótkim życiu.No właśnie nie wiem jak powinno być, a Jasiek obracać się nie chce. Jak jest na plecach to ciągnie się za stopy i próbuje ściągnąć skarpetki żeby je zjeść, a jak jest na brzuchu to lata na pępku (nogi do góry, ręce szeroko w górze i ćwiczy równowagę). Leniuszek z niego, albo mama go za bardzo wyręcza i nie czuje potrzeby.
adunnnia90
Fanka BB :)
Jestem czytam, śledzę co u Was [emoji4] u nas obydwoje chodzą już, broja, biją się. Ugotować obiad czy zrobić śniadanie to nielada wyczyn...[emoji23][emoji85] Brak czasu na cokolwiek ale KOCHAM to!!!A @Aduni już nie ma na forum?
Oj przepraszam. Myślałam że Twój jest starszy.A ja
Mój pelza jeszcze nieporadnie ale tylkiem i nogami coś tam dziala
I dzięki za pocieszenie. Obiecałam sobie że nie będę świrować, ale mi nie wyszło.
reklama
Ale oni urośli. I wciąż tacy eleganccy. Słodziaki❤❤.Jestem czytam, śledzę co u Was [emoji4] u nas obydwoje chodzą już, broja, biją się. Ugotować obiad czy zrobić śniadanie to nielada wyczyn...[emoji23][emoji85] Brak czasu na cokolwiek ale KOCHAM to!!! Zobacz załącznik 943305Zobacz załącznik 943306Zobacz załącznik 943307Zobacz załącznik 943308