reklama
Oj przepraszam. Myślałam że Twój jest starszy.
I dzięki za pocieszenie. Obiecałam sobie że nie będę świrować, ale mi nie wyszło.
Ja robiłam na 150ml wodyIle dajecie kaszki 6 miesięczne mu dziecku?
nieagatka
Fanka BB :)
1-2 lyzeczki do musu owocowego, ktory dawalam na podwieczorek.Ile dajecie kaszki 6 miesięczne mu dziecku?
Pixie_Dixie
Tylko ona nic nowego nie dostała. W niedziele byliśmy pierwszy raz na basenie i tylko ewentualnie po tym. Najdziwniejsze, że popoludniu już tego nie było.
U nas te problemy skórne zaczęły sie od basenu. Byliśmy tydzień na wczasach jesienią. Młody wrócił z tymi problemami skórnymi a ja z egzema od chemii w pościeli i wodzie [emoji17] Ja od 30 r.z. zaczelam być alergikiem i z roku na rok coraz gorzej jest [emoji22]
Pixie_Dixie
Wiesz u nas testy tez nie wyszły a prowokacja juz tak. Negatywne testy nie wykluczaja alergii w tym wieku.
Ja tez słyszałam,ze testy u niemowlaków są niemiarodajne [emoji17]
Agnieś191
Pójde jeszcze na basen i będę obserwować. Najlepsze, że daje kaszke na mleku i nic jej nie jest. Też pytałam czy testy są miarodajne bo wszędzie piszą 2-4rż. alergolog stwierdziła, że tak. I narazie daje jajka, pszenice, mleko i nic się nie dzieje.U nas te problemy skórne zaczęły sie od basenu. Byliśmy tydzień na wczasach jesienią. Młody wrócił z tymi problemami skórnymi a ja z egzema od chemii w pościeli i wodzie [emoji17] Ja od 30 r.z. zaczelam być alergikiem i z roku na rok coraz gorzej jest [emoji22]
Agnieś191
U nas kaszka już zastępowała mleko. Robiłam jaglaną z hipp na wodzie i dodaje mus owocowy. Według przepisu na opakowaniu.Ile dajecie kaszki 6 miesięczne mu dziecku?
Ewunka
120 mleka i kaszki 4-6 łyżeczek tych z mleka i to było śniadanieIle dajecie kaszki 6 miesięczne mu dziecku?
Ewunka
reklama