U nas nie ma kupy od 6 dni, po tym jak próbowałam ją dokarmić mm. Biogaja to probiotyk, a delicol to enzym laktazyMój ma 4 i troszkę i od jakiegoś czasu przerasta w dolnej granicy normy czyli 0.5 kg na miesiąc. Lekarz stwierdził że skoro sika i kupy są to jest ok. A czy nie powinnaś albo biogaja albo delicol? To nie są czasem te same leki?
reklama
Oj, ja też uwielbiałam na brzuchu, a zwłaszcza mój kręgosłup to lubił. W ciąży spałam tak dopóki nie zaczęłam czuć balona w brzuchu, wtedy stało się to po prostu nuewygodne. Bejbik w brzuchu jest dobrze zabezpieczony chociażby przez wody płodowe, napewno go ani nie zmiażdżysz, ani nie udusisz.Kurde dziewczyny mama traumę. Całe życie moja ulubiona pozycja spania to na brzuchu. Oczywiście teraz (4 mówiąc) nie kładę się tak celowo ale ja się budzę to oczywiście bebZon podemna. Nie uduszę dzieciaka?
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Kurde dziewczyny mama traumę. Całe życie moja ulubiona pozycja spania to na brzuchu. Oczywiście teraz (4 mówiąc) nie kładę się tak celowo ale ja się budzę to oczywiście bebZon podemna. Nie uduszę dzieciaka?
Hehe spokojnie, korzystaj póki możesz.
nieagatka
Hehe, nie, spokojnie. Spij jak ci wygodnie [emoji4]Kurde dziewczyny mama traumę. Całe życie moja ulubiona pozycja spania to na brzuchu. Oczywiście teraz (4 mówiąc) nie kładę się tak celowo ale ja się budzę to oczywiście bebZon podemna. Nie uduszę dzieciaka?
Jaskolcia
to też moja ulubiona pozycja do spania, w pierwszej ciąży ok 5 miesiąca musiałam z niej zrezygnować, później karmienie i teraz następna ciążaKurde dziewczyny mama traumę. Całe życie moja ulubiona pozycja spania to na brzuchu. Oczywiście teraz (4 mówiąc) nie kładę się tak celowo ale ja się budzę to oczywiście bebZon podemna. Nie uduszę dzieciaka?
wychodzi, że długi czas nie skorzystam ze swojej ulubionej pozycji
redferrari
dziewczyny któraś z Was polecała kiedyś elektroniczny aspirator do nosa - oczywiście sobie nie zapisałam jaki warto kupić?
walczaca o szczescie
Żyjemy Dziewczyny ale doba u nas za krótka. Brak czasu na cokolwiek poza pamperami i jedzeniem[emoji16] dziękuję że o nas pamiętacie. A jak u Was??@walczaca o szczęście co u Was ?
@Ewunka dzięki za cynk że o nas pytają [emoji173]
tamiza
My mamy tendziewczyny któraś z Was polecała kiedyś elektroniczny aspirator do nosa - oczywiście sobie nie zapisałam jaki warto kupić?
Link do: Haxe Aspirator do nosa - skuteczny odciągacz kataru
I jestem zadowolona
Wg obliczeń to 47 dni- od 22 grudnia do dzis przyrost 1.38 kg czyli 29g na dzień, dobrze policzylam? ? Wiesz prawda, że liczymy od spadkowej a nie urodzeniowej? wynik jest super i tygodniowo 200 g2920 było 22 grudnia, tygodniowo przybiera ok. 150 gr. 4 razy podałam mm i od tej pory mamy problem z kupą-juz 6. dzień nie może się załatwić, pręży się, płacze w nocy i nic.
Ostatnia edycja:
reklama