reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak, dziecku a dokładnie 8 miesięcznemu.
To super bo mama lubi chia i bedzue jesc razem z synkiem i mężem:) wogole to moj dzidzius chyba będzie łakomczuszkiem. Cycka zje bo zje ale dzis tak na nas patrzył jak maz jadł śniadanie ze musialam mu isv zrobić kaszkę z dynia i zjadl z wielkim apetytem

reklama
To super bo mama lubi chia i bedzue jesc razem z synkiem i mężem:) wogole to moj dzidzius chyba będzie łakomczuszkiem. Cycka zje bo zje ale dzis tak na nas patrzył jak maz jadł śniadanie ze musialam mu isv zrobić kaszkę z dynia i zjadl z wielkim apetytem

No to tylko sie cieszyć, ja tez nie narzekam na apetyt mojego synka [emoji85] i współczuje mamom niejadkom.

W ogóle jeśli chodzi o rozsErAnie diety to polecam Blw( niektóre mamy wiedza,ze jestem lekkim freakiem [emoji12]) choć i słoiczki u nas bywają [emoji6]
Bardzo fajna ksiazka, która bazuje na nowych badaniach i nie tylko dla blw „Bobas Lubi Wybor” rapley,murket- polecam. Mam tez ulubione instamamy, z rozszerzania diety wiec jeśli ktoś chętny to niech pisze [emoji6]

Dziewczyny A kiedy można jogurt naturalny wprowadzać? A jeśli ja jem jogurty A małemu wychodzą krostki na twarzy tzn że jest uczulony na nabiał? Co w takim razie z tym mlekiem które pije z piersi? A od kiedy myjecie włoski szamponem u dzieci?
Jak Ty jesz jogurt, to alergeny przechodzą do Twojego mleka i jak dziecko jest uczulone to mogą się pojawić krostki, problemy brzuszkowe, brzydkie kupy. Krostki mogą też być objawem alergii na coś innego, lub trądzikiem niemowlęcym.

No to tylko sie cieszyć, ja tez nie narzekam na apetyt mojego synka [emoji85] i współczuje mamom niejadkom.

W ogóle jeśli chodzi o rozsErAnie diety to polecam Blw( niektóre mamy wiedza,ze jestem lekkim freakiem [emoji12]) choć i słoiczki u nas bywają [emoji6]
Bardzo fajna ksiazka, która bazuje na nowych badaniach i nie tylko dla blw „Bobas Lubi Wybor” rapley,murket- polecam. Mam tez ulubione instamamy, z rozszerzania diety wiec jeśli ktoś chętny to niech pisze [emoji6]
Ja ja ja:) blw będę chciala spróbowac ale raczej pozniej. Na razie papki, jeszcze nie mamy pol roczku

Dziewczyny mam pytanie,co brałyście na zgagę w ciąży? Jak w dzień jest ok tak wieczorem koszmar,wcześniej pomagało mleko,teraz już nie[emoji848]

Słyszałam o tej metodzie i nawet mi się podoba tylko cierpliwość przy niej hehe

Dziewczyny A kiedy można jogurt naturalny wprowadzać? A jeśli ja jem jogurty A małemu wychodzą krostki na twarzy tzn że jest uczulony na nabiał? Co w takim razie z tym mlekiem które pije z piersi? A od kiedy myjecie włoski szamponem u dzieci?
Ja mam na rozpisce 7-8 miesiąc jogurt maja jeszcze nie jadła. A włosy od urodzenia myjemy szamponem hipp lub mustella .

reklama
U nas sie super sprawdza, młody chętnie je, dobrze sobie radzi i mozemy jeść razem. Duży minus to bałagan
emoji12.png
Ale korzyści znacznie więcej
emoji6.png
od początku jesteście blw? Kiedy rozszerza liście dietę?

Do góry