reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Żyjemy Dziewczyny ale doba u nas za krótka. Brak czasu na cokolwiek poza pamperami i jedzeniem[emoji16] dziękuję że o nas pamiętacie. A jak u Was??
@Ewunka dzięki za cynk że o nas pytają [emoji173]
Czyli gwiazdy robią się wymagające ;) u nas podobnie jak u Ciebie tylko ze zmniejszoną siłą bo tylko jeden mały człowiek ,ale z drugim lekcje itp i też brak czasu. Pokarzesz nam dziewczynki ?... no wiesz bliźniaki i dziewczynki go takie niespełnione moje marzenie :p

Dziewczyny A kiedy można jogurt naturalny wprowadzać? A jeśli ja jem jogurty A małemu wychodzą krostki na twarzy tzn że jest uczulony na nabiał? Co w takim razie z tym mlekiem które pije z piersi? A od kiedy myjecie włoski szamponem u dzieci?

Dziewczyny A kiedy można jogurt naturalny wprowadzać? A jeśli ja jem jogurty A małemu wychodzą krostki na twarzy tzn że jest uczulony na nabiał? Co w takim razie z tym mlekiem które pije z piersi? A od kiedy myjecie włoski szamponem u dzieci?

Moja miala 9 miesiecy jak w ramach deseru z zlobku zaczela dostawac codziennie jogurt naturalny.
Mozesz sprobowac dac mu kozi, te raczej nie uczulaja.
A szamponem myje jej wlosy odkad ma jakies pol roku. Ja mam z mustelli.

Wg nowych zasad rozszerzania diety można po ukończonym 6 M. Musisz obserwować jak dziecko zareaguje . My często kupujemy jogurt kokosowy z lidla bez cukru, dodaje nasiona chia i troszkę jakiegoś musu, pyszne drugie sniadanie dla mnie i dla dziecka [emoji6]A włosy myjemy od urodzenia. Mamy szampon z płynem do mycia ciała z dermy.

Wg nowych zasad rozszerzania diety można po ukończonym 6 M. Musisz obserwować jak dziecko zareaguje . My często kupujemy jogurt kokosowy z lidla bez cukru, dodaje nasiona chia i troszkę jakiegoś musu, pyszne drugie sniadanie dla mnie i dla dziecka [emoji6]A włosy myjemy od urodzenia. Mamy szampon z płynem do mycia ciała z dermy.
Chia dziecku?

reklama
Do góry