reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U mnie w domu 20 stopni, a w sypialni 18 stopni. Od Dziadków usłyszałam ostatnio, że mamy zimno i powinnam Małej na body ubrać kaftanik, bo jej zimno.
Trzymajcie kciuki, córa poszła dzisiaj do żłobka po dwóch tygodniach.

Zapomniałam napisać, że wczoraj wizytowałam i wszystko ok. Nie udało się zrobić pomiarów, bo Mała obrócila się w kierunku krzyża. Gin ma nadzieję, że za 3 tygodnie zmieni pozycję żeby można zrobić pomiary i sprawdzić narządy w polówkowym.
Kajtek przy - 1 na dworzu darł się bo mu założyłam rękawiczki na spacer... Po zdjęciu od razu zasnął :)

Na reszcie kochana. Ja już tutaj jestem. Chociaż na razie cichaczem :)
Czesc babencje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️tak mysle ze w 22 tyg moge sie „ juz” ciezarowka nazwac i to taka podwojna[emoji23]podczytuje was regularnie i nastawiam na Time of my Live od poczatku[emoji23]Co prawda nie siedze jeszcze w papkach i zabkach , a w wyprawce i ogarnianiu nie przespanych nocy[emoji23]ale mysle ze powtorka z rozrywki po 18 latach dobrze mi zrobi[emoji173]️

Kajtek przy - 1 na dworzu darł się bo mu założyłam rękawiczki na spacer... Po zdjęciu od razu zasnął :)
My jak bylysmy w Polsce w temp 3C rekawiczka sie troszke zsunela i odslonila 1cm nadgarstka w trakcie spaceru z Dziadkiem to tak na niego nakrzyczala pokazujac ze ma jej to poprawic, ze die zestresowal [emoji23][emoji23]

reklama
Dziewczyny pomocy...wsparcia i dodajcie otuchy że nie jestem w tym sama...albo ja śpioch straszny albo to naturalne. W nocy śpię łącznie 5-6 godzin po odliczeniu karmień małego , czy to naturalne ? Czuję się jak zoomby i tak wyglądam
Niestety u mnie 6 godzin lacznie to i tak sporo, są noce co wstaje co godzine, później nie mogę zasnac i nastepnego dnia padam na twarz, ale okazuje się, że do zmęczenia tez się można przyzwyczaić. Liczę, ze kiedyś będzie lepiej:-)

Do góry