reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Spanie to moj aktualny problem, na plecach nie daje rady, te poduszki ciazowe wkurzaja mnie bardziej niz pomagaja, a na bokach ...[emoji85][emoji85][emoji85]biodra mnie bola i czuje jak dzieci sie kotluja.Spie po 2-3 godz.
A wyprawka w sumie gotowa pomijajac pare *******.No i ciezarowke pampersow musze zamowic[emoji23]
O kurde już problemy ze spaniem to lipa. Ja tam spałam 20 godzin na dobę  a jakbyś dużo poduszek pod plecy dała i spała w pozycji polsiedzacej? Poduszka była dla mnie zbawieniem

reklama
Serio? Ja te poduszke pokochalam miloscia najczystsza i po porodzie ciezko mi bylo sie z nia rozstac. Dzieki niej cala ciaze spalam jak dziecko (nie wiem skad takie powiedzenie [emoji23])
Dobrze, ze wyprawka gotowa. Pampki oplaca sie kupowac w promocji, ja w Black Friday na Amazonie zamowilam 600 sztuk [emoji23][emoji23]
Ja kupuje pampki na allegro. Wogole to ja jestem uzależniona od allegro :tak::tak::tak:

Pierwsze noce będą dla Ciebie szokiem napewno cieszę się ze się Wam wkoncu udało i to podwójnie [emoji173]

Ja juz szok mialam 18 lat temu przy moim synku ktory budzil sie co 2 godz na picie. Jak mial 5 lat przespalam pierwsza noc. Z tego szoku nie wyszlam do dzisiaj[emoji23][emoji23][emoji23]

Czesc babencje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️tak mysle ze w 22 tyg moge sie „ juz” ciezarowka nazwac i to taka podwojna[emoji23]podczytuje was regularnie i nastawiam na Time of my Live od poczatku[emoji23]Co prawda nie siedze jeszcze w papkach i zabkach , a w wyprawce i ogarnianiu nie przespanych nocy[emoji23]ale mysle ze powtorka z rozrywki po 18 latach dobrze mi zrobi[emoji173]️

to już 22tydzień?! Wow, ale ten czas leci :-) jak się czujesz?

Szczerze? tak boję się bólu że sn nawet bym chyba nie urodziła. Raczej jestem za CC
Ja 10h próbowałam naturalnie -niestety moja Córa nie chciała współpracować :D
Poród miałam wywoływany ze względu na mase płodu ( usg pokazywalo 3700) ;) kiedy już opadłam z sił i lekarz zalecił cc okazało sie, że bardzo dobrze bo waga małej 4220 i 59cm więc chyba bym wysiadla ;) urodziłam o 18:29 o 5 rano poszłam się umyć. Ból oceniam na średni:) np leżała ze mna dziewczyna po SN z wagą corki 2500 i musiałam Jej pomagać a mąż był u niej od samego rana do poznych godzin wieczornych. Ale raczej oceniam to na jej strach niż ból :) ja śmigalam ładnie ze tak powiem:-D nawet Mąż był w szoku :) jedyne co to trudno mi było wejść na łóżko :)

reklama
Do góry