reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój wczoraj po 3 minutach mega ryku w aucie nagle się wyłączył, zamknął oczy i przestał reagować...to dopiero był stres. Ja sama na ekspresówce, nie było gdzie stanąć, a on sobie po prostu przysnął:ninja2:.

reklama
Przepraszam @misis188 fakryxznie pomyliłam Ciebie z @Iskra_82 :) macie jakieś sposoby na uśpienie dziecka? Moja wyje strasznie, głodna nie jest, pampers czysty a chodzenie tulenie i mówienie nie pomaga. Wciskam smoczka na sile żeby tak nie ryczała... co robić?:surprised:
Moj M wczoraj uspal Hubcia rani w foteliku samichodowym, glaszczac jego policzek milusin kocykiem a wczesnieh go w nim hustal

Przepraszam @misis188 fakryxznie pomyliłam Ciebie z @Iskra_82 :) macie jakieś sposoby na uśpienie dziecka? Moja wyje strasznie, głodna nie jest, pampers czysty a chodzenie tulenie i mówienie nie pomaga. Wciskam smoczka na sile żeby tak nie ryczała... co robić?:surprised:
Może ją brzuszek boli. Jaś strasznie płakał jak był z kupą/bąkami problem. Teraz zasypia przy jedzeniu. Czasem się wybudzi przy wkładaniu do łóżeczka, wtedy nim trochę poruszam jakby był w wózku i odpływa:) czasem faktycznie marudzi i nic nie działa, ale to jak go coś męczy - znowu kupa albo przejedzenie.

Czesc kochane, mieciu sie skusil wejsc na ciezaroweczki ;). Barburka, tak czytam Twoj post i mi to moja przypomia jak byla malutka, a moze to kolki? Moja czasami potrafila pol wieczoru z tego powodu przeplakac jak byla bardzo malutka. Zawsze pomagalo kladzenie malej na brzuszku a najelpiej jak byla noszona bedac na brzuszku, nazywalismy ta pozycje superbaby ;) bo troche wygladlaa jak superman w locie, sproboj moze akurat pomoze.

reklama
Czesc kochane, mieciu sie skusil wejsc na ciezaroweczki ;). Barburka, tak czytam Twoj post i mi to moja przypomia jak byla malutka, a moze to kolki? Moja czasami potrafila pol wieczoru z tego powodu przeplakac jak byla bardzo malutka. Zawsze pomagalo kladzenie malej na brzuszku a najelpiej jak byla noszona bedac na brzuszku, nazywalismy ta pozycje superbaby ;) bo troche wygladlaa jak superman w locie, sproboj moze akurat pomoze.
Cześć Mieciu No w końcu do nas zagościŁaś. jak tam się mi czujesz Przypomnij mi który to już tydzień i czy wiesz co nosisz pod serduszkiem

Do góry