reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Cioteczki moje dziecko zjadło o 22:30 110 ml mleka i dopiero się obudziła?
misis188
Moj M wczoraj uspal Hubcia rani w foteliku samichodowym, glaszczac jego policzek milusin kocykiem a wczesnieh go w nim hustal
misis188
Kochana ale czym się martwisz mój Hubek wczoraj byl na cycu do ok 21-kapiel po 20 a potem jadl i dzemal i obudzil sie dzis o 4:44Cioteczki moje dziecko zjadło o 22:30 110 ml mleka i dopiero się obudziła?
Może ją brzuszek boli. Jaś strasznie płakał jak był z kupą/bąkami problem. Teraz zasypia przy jedzeniu. Czasem się wybudzi przy wkładaniu do łóżeczka, wtedy nim trochę poruszam jakby był w wózku i odpływa czasem faktycznie marudzi i nic nie działa, ale to jak go coś męczy - znowu kupa albo przejedzenie.
Misis to żeś pospała za wsze czasyKochana ale czym się martwisz mój Hubek wczoraj byl na cycu do ok 21-kapiel po 20 a potem jadl i dzemal i obudzil sie dzis o 4:44
gooossia17
Kochana ale czym się martwisz mój Hubek wczoraj byl na cycu do ok 21-kapiel po 20 a potem jadl i dzemal i obudzil sie dzis o 4:44
Ja się nie martwie! Ja się cieszę! [emoji2][emoji2]
misis188
Oby nas tak dzieci rozpieszczaly jak tej nocyJa się nie martwie! Ja się cieszę! [emoji2][emoji2]
Mieciu85
Czesc kochane, mieciu sie skusil wejsc na ciezaroweczki . Barburka, tak czytam Twoj post i mi to moja przypomia jak byla malutka, a moze to kolki? Moja czasami potrafila pol wieczoru z tego powodu przeplakac jak byla bardzo malutka. Zawsze pomagalo kladzenie malej na brzuszku a najelpiej jak byla noszona bedac na brzuszku, nazywalismy ta pozycje superbaby bo troche wygladlaa jak superman w locie, sproboj moze akurat pomoze.
reklama
misis188
Cześć Mieciu No w końcu do nas zagościŁaś. jak tam się mi czujesz Przypomnij mi który to już tydzień i czy wiesz co nosisz pod serduszkiemCzesc kochane, mieciu sie skusil wejsc na ciezaroweczki . Barburka, tak czytam Twoj post i mi to moja przypomia jak byla malutka, a moze to kolki? Moja czasami potrafila pol wieczoru z tego powodu przeplakac jak byla bardzo malutka. Zawsze pomagalo kladzenie malej na brzuszku a najelpiej jak byla noszona bedac na brzuszku, nazywalismy ta pozycje superbaby bo troche wygladlaa jak superman w locie, sproboj moze akurat pomoze.