pochwalę się ze dzis rano na 15 dzień odpadł wkoncu ten nieszczęsny pępek. może wczorajsza sesja zdjęciowa z przebieraniem w tym pomogła bo jeszcze wieczorem przy czyszczeniu bylo troszke krwi a dzis rano juz po problemie. W pepku mamy troszke sladu po krwi wiec czym to teraz czyścić?
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Patyczkiem do uszu i wg mojej pediatry alkoholem zeby miec pewnosc ze sie 100% zagoilo.pochwalę się ze dzis rano na 15 dzień odpadł wkoncu ten nieszczęsny pępek. może wczorajsza sesja zdjęciowa z przebieraniem w tym pomogła bo jeszcze wieczorem przy czyszczeniu bylo troszke krwi a dzis rano juz po problemie. W pepku mamy troszke sladu po krwi wiec czym to teraz czyścić?
A myślałaś jak będziesz szczepic?Mnie położna kazała psikac octanisepy do koreczka i te kilka psiknięc „wciągnąć” pałeczka do ucha i taka nasączona pałeczka pogrzebać tam i mówiła żeby sie nie bać.. ja sie bałam ale teraz coraz mniej i pępek praktycznie czyściutki
@RedHotChiliPepper28 A Ty jak szczepisz?
gooossia17
pochwalę się ze dzis rano na 15 dzień odpadł wkoncu ten nieszczęsny pępek. może wczorajsza sesja zdjęciowa z przebieraniem w tym pomogła bo jeszcze wieczorem przy czyszczeniu bylo troszke krwi a dzis rano juz po problemie. W pepku mamy troszke sladu po krwi wiec czym to teraz czyścić?
Ja czyściłem patyczkiem do uszu i octaniseptem [emoji6]
nieagatka
Ta do picia to rota [emoji6]Ja szczepie na NFZ plus ta szczepiona do picia chyba to pneumokoki tak? nam pediatra mówił ze nie ma badan które stwierdzają lepsze działanie tych płatnych. Kwestia ukłuć. Troche miałam wrażenie ze sam jest za szczepieniami na NFZ. A Ty? A @RedHotChiliPepper28? My namy usg bioderek 25.10 a szczepienia 6.11
Mieciu85
Cześć Mieciu No w końcu do nas zagościŁaś. jak tam się mi czujesz Przypomnij mi który to już tydzień i czy wiesz co nosisz pod serduszkiem
Czesc Misis, w koncu sie odwazylam wejsc na ciezarowki bo sama wiesz jak to w pierwszym trymestrze, balam sie uwierzyc, zreszta nadal jest strach ale to juz chyba tak zostanie. U mnie w poniedzialek zacznie sie 14 tydzien, juz po pappa i pierwzych prenatalnych i wszystko ok jak narazie. Czuje sie dobrze, dzieki jedynie zmeczona i momentami jakby czolg po mnie przejechal ale mam nadzieje, ze niedlugo mi troche energii przybedzie, sczzegolnie, ze za 5 tygodni koncze prace . Nie wiem co maly mieciu ma miedzy nozkami, ale raczej nie bedziemy sie dowiadywac i zrobimy sobie niespodzianke chociaz moj strasznie chce wiedziec - chyba ma nadzieje na chlopca . A co tam u was? Jak sie maly Hubcio sie chowa? I jak ty kochana sie czujesz? Mam nadzieje, ze Hubcio daje ci czasami odpoczac [emoji173]️[emoji173]️
adunnnia90
Mieciu85
Poćwiczę Twoja metodę... tfu tfu! Obym nie musiała płakała do 2 w nocy... padła chyba ze zmęczenia bo uspokaja jedynie cycek po którym az ulewa... póki co odsypia ten maraton a ja jak zombie siedzę
Biedaku, moze uda Ci sie zalapac na jakas drzemke w ciagu dnia. Mnie cos tu kolka smierdzi :/ sproboj superbaby jakbys znowu miala jazde bo u nas pomagalo, a wiele dzieci cierpi na kolki bo przewod pokarmowy jest nie do konca rozwiniety. [emoji173]️
reklama
Agnieś191
Moja zasypia przy...odkurzaczu i lulaniu na rekach