reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

pochwalę się ze dzis rano na 15 dzień odpadł wkoncu ten nieszczęsny pępek. może wczorajsza sesja zdjęciowa z przebieraniem w tym pomogła bo jeszcze wieczorem przy czyszczeniu bylo troszke krwi a dzis rano juz po problemie. W pepku mamy troszke sladu po krwi wiec czym to teraz czyścić?

reklama
pochwalę się ze dzis rano na 15 dzień odpadł wkoncu ten nieszczęsny pępek. może wczorajsza sesja zdjęciowa z przebieraniem w tym pomogła bo jeszcze wieczorem przy czyszczeniu bylo troszke krwi a dzis rano juz po problemie. W pepku mamy troszke sladu po krwi wiec czym to teraz czyścić?
Patyczkiem do uszu i wg mojej pediatry alkoholem zeby miec pewnosc ze sie 100% zagoilo.

Ja czyściłem patyczkiem do uszu i octaniseptem [emoji6]

Ja szczepie na NFZ plus ta szczepiona do picia chyba to pneumokoki :confused: tak? nam pediatra mówił ze nie ma badan które stwierdzają lepsze działanie tych płatnych. Kwestia ukłuć. o_O Troche miałam wrażenie ze sam jest za szczepieniami na NFZ. A Ty? A @RedHotChiliPepper28? My namy usg bioderek 25.10 a szczepienia 6.11
Ta do picia to rota [emoji6]

Cześć Mieciu No w końcu do nas zagościŁaś. jak tam się mi czujesz Przypomnij mi który to już tydzień i czy wiesz co nosisz pod serduszkiem

Czesc Misis, w koncu sie odwazylam wejsc na ciezarowki bo sama wiesz jak to w pierwszym trymestrze, balam sie uwierzyc, zreszta nadal jest strach ale to juz chyba tak zostanie. U mnie w poniedzialek zacznie sie 14 tydzien, juz po pappa i pierwzych prenatalnych i wszystko ok jak narazie. Czuje sie dobrze, dzieki jedynie zmeczona i momentami jakby czolg po mnie przejechal ale mam nadzieje, ze niedlugo mi troche energii przybedzie, sczzegolnie, ze za 5 tygodni koncze prace :). Nie wiem co maly mieciu ma miedzy nozkami, ale raczej nie bedziemy sie dowiadywac i zrobimy sobie niespodzianke ;) chociaz moj strasznie chce wiedziec - chyba ma nadzieje na chlopca ;). A co tam u was? Jak sie maly Hubcio sie chowa? I jak ty kochana sie czujesz? Mam nadzieje, ze Hubcio daje ci czasami odpoczac [emoji173]️[emoji173]️

I tak Minęło nam 10 miesięcy. [emoji173]️ Nie wiem kiedy to tak zleciało [emoji33] ale wiem jedno : NAJPIĘKNIEJSZE 10 MIESIĘCY MOJEGO ŻYCIA [emoji7]
IMG_20181011_092109.jpg
IMG_20181010_085515.jpg

Załączniki

• IMG_20181011_092109.jpg
    IMG_20181011_092109.jpg
    62,4 KB · Wyświetleń: 508
  • IMG_20181010_085515.jpg
    IMG_20181010_085515.jpg
    74,7 KB · Wyświetleń: 498
Poćwiczę Twoja metodę... tfu tfu! Obym nie musiała o_O płakała do 2 w nocy... padła chyba ze zmęczenia bo uspokaja jedynie cycek po którym az ulewa... póki co odsypia ten maraton a ja jak zombie siedzę :szok:

Biedaku, moze uda Ci sie zalapac na jakas drzemke w ciagu dnia. Mnie cos tu kolka smierdzi :/ sproboj superbaby ;) jakbys znowu miala jazde bo u nas pomagalo, a wiele dzieci cierpi na kolki bo przewod pokarmowy jest nie do konca rozwiniety. [emoji173]️

reklama
Przepraszam @misis188 fakryxznie pomyliłam Ciebie z @Iskra_82 :) macie jakieś sposoby na uśpienie dziecka? Moja wyje strasznie, głodna nie jest, pampers czysty a chodzenie tulenie i mówienie nie pomaga. Wciskam smoczka na sile żeby tak nie ryczała... co robić?:surprised:
Moja zasypia przy...odkurzaczu i lulaniu na rekach

Do góry