reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

pochwalę się ze dzis rano na 15 dzień odpadł wkoncu ten nieszczęsny pępek. może wczorajsza sesja zdjęciowa z przebieraniem w tym pomogła bo jeszcze wieczorem przy czyszczeniu bylo troszke krwi a dzis rano juz po problemie. W pepku mamy troszke sladu po krwi wiec czym to teraz czyścić?

reklama
pochwalę się ze dzis rano na 15 dzień odpadł wkoncu ten nieszczęsny pępek. może wczorajsza sesja zdjęciowa z przebieraniem w tym pomogła bo jeszcze wieczorem przy czyszczeniu bylo troszke krwi a dzis rano juz po problemie. W pepku mamy troszke sladu po krwi wiec czym to teraz czyścić?
Patyczkiem do uszu i wg mojej pediatry alkoholem zeby miec pewnosc ze sie 100% zagoilo.

Ja czyściłem patyczkiem do uszu i octaniseptem [emoji6]

Ja szczepie na NFZ plus ta szczepiona do picia chyba to pneumokoki :confused: tak? nam pediatra mówił ze nie ma badan które stwierdzają lepsze działanie tych płatnych. Kwestia ukłuć. o_O Troche miałam wrażenie ze sam jest za szczepieniami na NFZ. A Ty? A @RedHotChiliPepper28? My namy usg bioderek 25.10 a szczepienia 6.11
Ta do picia to rota [emoji6]

Cześć Mieciu No w końcu do nas zagościŁaś. jak tam się mi czujesz Przypomnij mi który to już tydzień i czy wiesz co nosisz pod serduszkiem

Czesc Misis, w koncu sie odwazylam wejsc na ciezarowki bo sama wiesz jak to w pierwszym trymestrze, balam sie uwierzyc, zreszta nadal jest strach ale to juz chyba tak zostanie. U mnie w poniedzialek zacznie sie 14 tydzien, juz po pappa i pierwzych prenatalnych i wszystko ok jak narazie. Czuje sie dobrze, dzieki jedynie zmeczona i momentami jakby czolg po mnie przejechal ale mam nadzieje, ze niedlugo mi troche energii przybedzie, sczzegolnie, ze za 5 tygodni koncze prace :). Nie wiem co maly mieciu ma miedzy nozkami, ale raczej nie bedziemy sie dowiadywac i zrobimy sobie niespodzianke ;) chociaz moj strasznie chce wiedziec - chyba ma nadzieje na chlopca ;). A co tam u was? Jak sie maly Hubcio sie chowa? I jak ty kochana sie czujesz? Mam nadzieje, ze Hubcio daje ci czasami odpoczac [emoji173]️[emoji173]️

I tak Minęło nam 10 miesięcy. [emoji173]️ Nie wiem kiedy to tak zleciało [emoji33] ale wiem jedno : NAJPIĘKNIEJSZE 10 MIESIĘCY MOJEGO ŻYCIA [emoji7]
IMG_20181011_092109.jpg
IMG_20181010_085515.jpg

Załączniki

• IMG_20181011_092109.jpg
    IMG_20181011_092109.jpg
    62,4 KB · Wyświetleń: 510
  • IMG_20181010_085515.jpg
    IMG_20181010_085515.jpg
    74,7 KB · Wyświetleń: 503
Poćwiczę Twoja metodę... tfu tfu! Obym nie musiała o_O płakała do 2 w nocy... padła chyba ze zmęczenia bo uspokaja jedynie cycek po którym az ulewa... póki co odsypia ten maraton a ja jak zombie siedzę :szok:

Biedaku, moze uda Ci sie zalapac na jakas drzemke w ciagu dnia. Mnie cos tu kolka smierdzi :/ sproboj superbaby ;) jakbys znowu miala jazde bo u nas pomagalo, a wiele dzieci cierpi na kolki bo przewod pokarmowy jest nie do konca rozwiniety. [emoji173]️

reklama
Przepraszam @misis188 fakryxznie pomyliłam Ciebie z @Iskra_82 :) macie jakieś sposoby na uśpienie dziecka? Moja wyje strasznie, głodna nie jest, pampers czysty a chodzenie tulenie i mówienie nie pomaga. Wciskam smoczka na sile żeby tak nie ryczała... co robić?:surprised:
Moja zasypia przy...odkurzaczu i lulaniu na rekach

Do góry