reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Baby a uzywalyscie ktoras mleka hipp comfort? Bo kurcze zaczelismy czytac opinie i sa różne:/
Na każdy temat znajdziesz rozne opinie i o każdym produkcie .... mnie lekarz polecił mleko nan i takie kupiłam nie zmieniałam jadła miała wzdecia ( ale to chyba wszystkie dzieci maja .....) o hipp nie slyszałam nic złego sama podaje kaszki słoiczki ciasteczka soczki hipp ale ja tez nie czytam za duzo Internetu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:tam znajdziesz wszystko:-p a czasem takie cuda:oo:
Musisz spróbować czy Hubertowi bedzie smakowac o_O

reklama
Ja mysle o zrobieniu takiej fotki jaka kiedys ktos wstawial na staraczkach chyba. Z niemowleciem otoczonym strzykawkami, ktore mama musiala przyjac w trakcie procedury, zeby moc zajsc w ciaze i donosic. Ale smiejemy sie z M, ze ta fotka bedzie nie z sentymentu, lecz w celach wychowawczych, gdy syn juz dorosnie z cudownego okresu dziecinstwa, jak bedzie pyskowal rodzicom, to sie rzuci gowniarzowi fotke, tak ku refleksji ile stara matka musiala kiedys przejsc, zeby on mogl chodzic po tym swiecie [emoji6]
Nie podobała mi sie ta foto .....
Nie bede tez dziecku opowiadać ze miałam 4 stymulacjie 3 operacjie i robiłam zastrzyki w brzuch cała ciążę.
Porostu mama jest chora i nie moglismy miec dzieci naturalnie musieliśmy isc do kliniki gdzie nam pomoga. I zrobilismy in vitro i tak spełniło sie nasze marzenie przyszłaś na swiat .

Zosia raczej powyżej 9kg (jak się z Nią na wadze zważę). Dziś mamy szczepienie (brrr) to się dowiem dokładnie. Jeden stały je, czasem dwa i resztę cyc

O współczuje. Moja Zośka miała 3.09 szczepienie. Pierwszego dnia było Ok, ale drugiego okropnie marudziła. A ma już zęby? Nie gryzie Ciebie jak ma? Ja jak będę miała pokarm to zamierzam ściągać do skończonego 6 miesiąca. Więcej fizycznie ja chyba nie dam rady.

O współczuje. Moja Zośka miała 3.09 szczepienie. Pierwszego dnia było Ok, ale drugiego okropnie marudziła. A ma już zęby? Nie gryzie Ciebie jak ma? Ja jak będę miała pokarm to zamierzam ściągać do skończonego 6 miesiąca. Więcej fizycznie ja chyba nie dam rady.
Ma dwa ząbki na dole i nie boli to :) może gdyby miała i na dole i na górze byłoby gorzej. A dlaczego ściągać a nie cycem?

Dziewczyny co myślicie. Mamy do siostry na sobotę zaproszenie na obiad, Zosia ma dziś to szczepienie. Siostra była przeziębiona w tym tygodniu, dochodzi do siebie. Czy to nie za duże ryzyko z Zosią jechać?

Dziękuję dziewczyny za wszystkie Wasze odpowiedzi dotyczące mówienia wprost o in vitro. Mam jeszcze pytanie dotyczące zupełnie błahej rzeczy - herbatki owocowe: czy te które mają w składzie hibiskus i owoc maliny są bezpieczne? Tyle się kiedyś na początku ciąży naczytałam, że nie, potem nastał okres 30 stopni na dworze więc herbatki konsekwentnie nie piłam a teraz, przyznam napiłabym się ale nie wiem czy takie właśnie sagi owocowe można?:confused:

Ja na początku ciąży też nie piłam, na tym etapie herbata owocowa skurczy nie wywoła (a szkoda:p). A jeżeli chodzi o sagę, to ona malinę ma tylko w nazwie:)

A jak jesteśmy przy herbatach, to gdzie mogę kupić herbatę z LIŚCI malin (bo taka ponoć działa naskurczowo). Ewentualnie czy świeże liście z krzaka działają tak samo, czy tylko suszone mają takie działanie?

A jak jesteśmy przy herbatach, to gdzie mogę kupić herbatę z LIŚCI malin (bo taka ponoć działa naskurczowo). Ewentualnie czy świeże liście z krzaka działają tak samo, czy tylko suszone mają takie działanie?
ja piłam i nic nie dało akurat u mnie, ginekolog się śmiał, że cały wagon bym chyba musiała wypić ... krótko mówiąc nie potwierdził, że to pomaga

reklama
Dziękuję dziewczyny za wszystkie Wasze odpowiedzi dotyczące mówienia wprost o in vitro. Mam jeszcze pytanie dotyczące zupełnie błahej rzeczy - herbatki owocowe: czy te które mają w składzie hibiskus i owoc maliny są bezpieczne? Tyle się kiedyś na początku ciąży naczytałam, że nie, potem nastał okres 30 stopni na dworze więc herbatki konsekwentnie nie piłam a teraz, przyznam napiłabym się ale nie wiem czy takie właśnie sagi owocowe można?:confused:
Teraz to Ty powinnaś pić herbate z liści malin by przygotować szyjke

Do góry