misis188
Fanka BB :)
W brzuchu to Hubcio tylko wieczor wariowalWiecie ale to w brzuchu a jak wyjdzie to może być czuwanie ciagle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W brzuchu to Hubcio tylko wieczor wariowalWiecie ale to w brzuchu a jak wyjdzie to może być czuwanie ciagle
A widzisz.... to się wyspał w brzuchu to traz nie musiW brzuchu to Hubcio tylko wieczor wariowal
GratulujemyHej dziewczyny. Co prawda nie udzielałam się tu długo, ale chciałam się z Wami podzielić, że nasza Michalinka jest już z nami na świecie. Przyszła na świat 29.08 o godz 23.38 poprzez cc w 38 tygodniu. Jesteśmy już w domu i staramy się się od uczyć. Mała wisi na cycku, śpi i robi kupy. Ot życie noworodka [emoji4] pozdrawiamy forumowe ciocie [emoji846]
To by się zgadzało bo ja od początku mialam problem z jej kurczeniemMi lekarz mówił ze po ciąży bliźniaczej tak moze byc ze wiecej krwawienia bo macica byka większa niz w ciazy pojedynczej i dłużej dochodzi do siebie
@ może być przy karmieniu odrazu na początku jesteś ponoć super płodna uważaj
Jak tam dziewczynki pokażesz ?
Cudowne!! [emoji7]Haha my póki co to celibat więc spokojnie mój m mówi z3 ręcznikiem w pewnych miejscach się nie wybiera aby nie doprowadzić do eksplozji... [emoji23][emoji23]
Oto moja miłośćZobacz załącznik 894122Zobacz załącznik 894123
Gratuluję [emoji257] [emoji322] [emoji214]Hej dziewczyny. Co prawda nie udzielałam się tu długo, ale chciałam się z Wami podzielić, że nasza Michalinka jest już z nami na świecie. Przyszła na świat 29.08 o godz 23.38 poprzez cc w 38 tygodniu. Jesteśmy już w domu i staramy się się od uczyć. Mała wisi na cycku, śpi i robi kupy. Ot życie noworodka [emoji4] pozdrawiamy forumowe ciocie [emoji846]
Zakochalam się [emoji7] [emoji5]Haha my póki co to celibat więc spokojnie mój m mówi z3 ręcznikiem w pewnych miejscach się nie wybiera aby nie doprowadzić do eksplozji... [emoji23][emoji23]
Oto moja miłośćZobacz załącznik 894122Zobacz załącznik 894123